Fun//Personlig


Så er jeg nået til vejs ende, og der er ikke flere dage at gi’ af. The challenge is now (finaly) over. Men hvad så nu?

Fra begyndelsen, havde jeg ikke troet at jeg ville side her at skive det sidste blog indlæg i nouw’s 30 dages challenge. Men så, så man lige mig gøre det hele færdig. Det synes jeg egentlig er ret sejt gået. Da jeg havde troede jeg ville falde fra efter et par dage.

Jeg er super glad for at jeg hoppede med på vognen, den her udfodring har givet mig en masse. For det første har jeg nu fåret styr på min blog. Den er ikke længere et rod! Jeg har fået styr på det meste, og mine kategoriere, indlæg og alt er som det skal være.

For det andet har jeg fundet ud af, at jeg måske ikke er ham der vil blogge hverdag. Det ser ikke ud af så meget når man læser en blog, men der liger meget arbejde og tanker bag (oftest).

Sidste men ikke mindst er jeg kommet et skridt nærmere hvad min blog skal handle om, eller hvad min niche er. At jeg egentlig ikke har en. Jeg tager min den frihed at blogge om løst og fast, fordi i bund og grund er bloggen jo for mig og, hvad jeg har lyst til at dele. Jeg vil blogge lidt om det hele, men selvfølgelig vil det blive mest hår og portfolio.

Slut for #nouw30daychallenge

Jeg håber i vil følge med i hvad end jeg finder på at skrive om næste gang. vi ses der ude.

- Peter Holt.

Service meddelsems: Bloggen er ikke længere under omkonstruktion, it tis what it is and if you don’t like it well.. See ya'


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Fun//Personlig, Hair//Beauty


Hvad tænkte jeg på. Tror seriøst jeg fik en hjerne blødning da jeg kom på den her ide. Men nu står jeg i det, og kan ikke løbe fra det nu. Når vi først er gået igang er der ikke nogle vej tilbage.

Jeg ved ikke hvordan jeg er havenet her. Eller det ved jeg jo godt men, hvor er det dog dumt at jeg satte mig i den her situration.

Well.. Min virkelig dejlige veninde Mia, har en voks maskine.. Kan du tænke dig til resten? Når men jeg fik den ide at jeg skulle prøve at få vokset mine ben. Bare for sjov, men også for at sætte mig ind i, hvad det er i piger går igennem. Og Hvad det er i brokker jer over.

Mia er en veninde som hurtigt kan se det sjove i siturationen, og da jeg kom med ideen.. Ja så gik det stærkt og nu er jeg jo her kan man sige.

Så vi går sgu i gang med voks maskinen, og i er med på første række kan man vist roligt sige. Let’s go!


Der er aldrig fløget så mange bandeord gennem min mund som i den her situration!

PIS, FUCK, LORTE PIS, FORHELVEDE DET GØR ONDT!Jeg har aldrig grint, grædt og svedt så meget på en gang.

Før det første har voksen en fin temperatur, og det gør jo ikke noget at få det på benet. Men det at voksen skal af.. ja det tager lidt længere tid, eller det gjorde det ikke Mia var sgu hurtig at få det af. Og jeg kan godt forstå det nu, det gør sgu ondt. De hår voksen ikke tog, ja dem tog Mia med pincetten!

Jeg ved ikke hvad der er værst voksen eller pincetten.

Planen var at begge ben skulle vokses, men fuck det gør nas! vi/JEG blev enig med mig selv om at det var nom med et under ben.

Men resultatet venner! det her ben er for vildt at røre ved! Sindsygt blødt! Jeg kan seriøst ikke stoppe med at røre ved mit eget ben. Det er lige før jeg vil gøre det på det andet ben.. Men kun lige før ;)

Fuck vi havde det sjovt, og min insta er fyldt med videoer af forløbet XD gå ind at se det er for dumt.. haha..

Tak for en vanvittig dag Mia! det var sjovt, det gør vi ALDRIG igen! Men man ved sgu aldrig.. du og jeg er for rådne sammen. Men det er derfor jeg elsker dig. <3

Det var alt for mig. Jeg vil varmt anbefale jer girl’s der ude at få vokset ben. De bliver lækre, men processen er lort!


- Peter Holt


Likes

Comments

Hair//Beauty


Nu kan jeg altså ikke vente længer, jeg har virkelig brug for en ny farve. Mit Hår skal have en omgang, men uden de store skavanker. #wellaplex.

Jeg synes selv jeg er gået længe nu, uden en opfriskning af hårfarven. Men det lavede vi om på idag.

Grunden til jeg ikke har farvet håret siden december er, at jeg plejer at afblege hele svineriet. Fordi jeg vil have det så lyst så muligt, og så koldt så muligt. Men vi ved alle at afblegning ikke er det bedste for håret, og et kort hår er lidt svære at skåne det allerede blegede hår.

Derfor har jeg valgt at lysnings farve håret OG! bruge WellaPlex!? Som er noget af det nye i salonen. Men hvad er WellaPlex?

Wella Professional har udviklet WellaPlex, som er en behandling i 3 trin, der opbygger håret indefra under farvebehandling. Den er udviklet til Wella farver, men kan også bruges med andre mærker.

  1. trin. er en bond maker, som kommer ned i farven. Den styrker bindingerne i håret under farveprocessen.
  2. trin. er bond stabilizer, som bruges efter farven er vasket ud af håret. stabilizeren går ind at styrker håret yderligere, men hjælper også med at holde hovedbundens pHbalance.
  3. trin. Hair stabilizer. Er en hjemme behandling der skal bruge ugentligt. Den holder håret blødt, stærkt og lækkert.Det jeg synes er fedt ved WellaPlex er at der er tænkt på hovedbundens pH Balance under processen, som godt kan være hård ved hovedbunden. Det kan jeg virkelig godt lide. Derudover synes jeg det er fedt, at man kan lave store og små farvebehandlinger unden det ødelægger håret.

Jeg kan virkelig mærke forskel på mit hår!, og ikke mindst hovedbund! Den er slet ikke så øm og overanstrengt som den ellers hat været ved farvebehandlinger.

Super lækkert med ny farve og blødt hår, i en lysnings process. Det er jeg slet ikke van til. Mit hår er altid hammer stift efter lysning, But not today! thanks to WELLAPLEX!

Men hvorfor valgte jeg ikke bare wellaplex i min afblegning? Grunden til det idag, var egentlig fordi jeg ville se, hvor lyst mit hår kunne blive med en lysnings farve. Og resultatet er virkelig godt, jeg behøver egentlig ikke at afblege mit hår. Kun hvis jeg vil have det kridhvidt. Men det er ikke det look jeg søger lide pt.

Men det skal helt sikkert afprøves med Wellaplex i min afblegning.

Wellaplex var min lille opdagelse idag, og er positiv overrasket. Super fed produkt til farvebehandlinger. Det var alti fro mig sådan en lækker lørdag, håber i har hygget jer der ude.

- Peter Holt.


Likes

Comments

Fun//Personlig


Nu skal i høre. Jeg har ikke forberedt noget til bloggen. Idag har jeg brug for at slappe af på sofaen med min dejlige mand. Så det er hvad jeg gør!

Vi har date night, med total afslapning på sofaen. Vi har blandet de største slikposer og set X Factor! Dog faldt Janse Manse i søvn, men sådan er jo. Efter lange dage på arbejde er der brug for sofa tid.


Det er virkelig alt jeg har til jer, og nu håber jeg i hygger jer lige så meget som vi gør.

- Peter Holt

Likes

Comments

Contains affiliate links Hair//Beauty


Når nu tiden er der, så er det bare med at tage den. Så nu tager jeg tiden! For det er så fedt, når man kan stå at nørde lidt.

Idag har været et lang dag i salonen, min kalender har haft lidt huller. Så jeg fandt øvelseshovedet/Lise frem og begyndte at flette lidt. Til at starte med vidste jeg ikke helt hvad det skulle blive til, men fandt min vej.

Jeg havde besluttet mit fra starten at jeg ville have et punkt i midten. Herfra ville jeg flette ud i lagkage/pizza stykker, Call it what you want. Men hvordan det ville ende det var ikke målet til at starte med.

I kan se alle mine fletninger her under.Efter jeg havde flettet, gik jeg lidt rundt og tænkte over hvad jeg skulle gøre.

Først prøvede jeg at tourpere håret men det var ikke det look jeg ledte efter. Så jeg fandt ghd krølle jern frem og gik i gang. Alt det løse hår krøllede jeg op, hvorefter jeg fik touperet lidt i krøllerne.

Seriøst GHD krøllejernet er for vildt, har aldrig lavet så flotte krøller før. Den kan jeg altså varmt anbefale. Sidsespring.

Men take a look på mit færdige arbejde.


Det er altså virkelig fedt at nørde lidt, og jeg elsker seriøst at flette! Hvad synes i om det færdige look? go or no go?

Det var alt fra mig, ses der ude.

- Peter Holt.


Likes

Comments

Fun//Personlig


Kender i det man lige har brug for et afbræk fra hverdagen? bare lige 5 minutter for sig selv, bare for lige at koble hjernen fra og bare trække vejret?

Det gør jeg ihvertfald. Idag var en af de dage, hvor jeg havde brug for at koble af. I ved bare lige mærke mig selv, og få frisk luft i lungerne.

Jeg bor inde i byen, so en gang i mellem synes jeg personligt det er rat lige at komme væk fra byens evige liv. Måden jeg trækker stikket, og bare er mig er ved at gå en tur i det fri. Jeg kan godt lige byens liv, men skal lige ud at mærke naturen.

Personligt er jeg glad for at gå en tur i skoven eller ved vandet. Og idag var en af de dage ved vandet. Frisk luft og solnedgangen. Det var simpelthen så flot Himlen var varm, og havet var helt is’et og koldt. ro og inden andre end en selv.Det er min måde at trække stikket på, hvad gør i der ude for at slappe af? Vil vildt gerne høre fra jer, få lidt inspiration til at koble hjernen fra.

Det var alt fra mig.

- Peter Holt


Likes

Comments

Fun//Personlig


Nu er det nu! Det skal dystet her hjemme! Vi har Pancake battle! Og du er vores dommer!

Idag er det, så vidt jeg har læst mig frem til på nettet, international pandekage dag. Det skal vi selvfølgelig fejre, fordi hvem kan ikke lide en lækker pandekage?

Jeg elsker pandekager! De sommerferier, hvor vi ikke tog ud at rejse i min familie, Dem brugte jeg på at bange pandekager. Som i at jeg bagte pandekager hver dag! Og jeg mener Hver dag!

Nu skal vi fejre pandekagen her hjemme, med en dyst! Hvem kan bage den flotteste pandekage!

Det foregår ved at min dejlige mand Jannik, laver en pandekage med et motiv på. Hvorefter jeg gør det samme. Nu er det så her i som læsere skal stemme/skrive en kommentar med hvis pandekage i synes er sødest/sjovest/mest kreativ.

Lad mig vise jer, hvad vi fik bagt her hjemme.


Nummer 1 - Funny Face _________________________________ Nummer 2 - Mickey Mouse


Godt venner! Nu har vi gjort vores, så nu er der jeres tur til at hjælpe til! 😃Når men nok fra mig og min late night blogging. Håber i har nyt dagen, spist lidt lækkert og fejret den internationale pandekagedag. 😃

Alt fra mig, ses der ude.

- Peter Holt


Likes

Comments

Fashion//Decorate


Når ens veninde har brug for hjælpe, så er det bare at springe op af sofaen for at hjælpe. Er der andet at gøre? Tror jeg så ikke lige der er.

Min søde veninde helena, havde idag brug for lidt hjælp. Hendes Alovera planter var ikke så glade som de plejer at være. Planter vokser og de skal have mere plads . Så vi skal på eventyr, ud at finde nye hjem til planterne.

Vi løb fra den ene ende af plante biksen i Marys til den anden for at finde de rigtige potter. Men det er ret let, da helena og jeg har lidt samme stil. Nogle lidt rå og lidt enkelte og stilede. Da de var fundet var det bare hjem med os.

Det er sgu ikke lige til at omplante, vi havde potter, planter og blomstermuld ud over det hele. Gulv bord og fingre alt var dækket i blomstermuld. Godt det kan vaskes.

Efter lidt slid så er det sgu hyggeligt at slappe af med en lækker kop the. Og nyde ens gode arbejde. Se selv hvor fint vi egentlig fik gjort det. Med alt det rod under vejs.Det er sgu hyggeliger at gøre ting sammen, og det er sgu altid hyggeligt i helenas selvskab. Vi fandt bare den helt rigtige løsning til planterne som bare passede så fint ind i deres stil.

Tak for en hyggelig og sjov dag. Selvom vi have jord over det hele. haha 😂

Det var alt for mig idag, håber i har hygget jer lige så meget som mig idag.

-Peter Holt


Likes

Comments