Hur mår ni? Jag mår bra! Om ni undrar varför jag har varit borta så kan jag säga att det har varit mycket i skolan och jag har varit jättetrött, men det börjar att bli bättre. Ha en fortsatt bra dag så ses vi när jag skriver nästa blogginlägg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter 4 relativt moody dagar! Mycket har hänt under dagarna. Såg någon av er på Melodifestivalen? Sedan har ju nya Marabou Kex släppts! Jag är inte sponsrad! Hoppas ni får en fin onsdagkväll så ses vi när jag skriver nästa blogginlägg!

Likes

Comments

Igår var det exakt en månad sedan jag startade Pessimistbloggen. Dagen till ära igår klippte jag mig väldigt kort vad det gäller mitt hår. Är jättenöjd och glad. Vilket är bra för jag är sällan glad. Jag måste säga att jag har börjat må lite bättre sedan jag startade den här bloggen, även om livet går upp och ner. Tack till alla er som läser och gillar mina blogginlägg! Det betyder jättemycket! Ni får ha det så bra så ses vi när jag skriver nästa blogginlägg!

Likes

Comments

Är vad detta inlägg kommer handla om. Jag vet att man inte alltid behöver tänka logiskt i Disneyfilmer, men egentligen om man ska tänka logiskt så kan jag ju bli lite konfunderad över vad för Disney sänder ut för budskap. Don't get me wrong, jag ÄLSKAR Disney, men ändå. Tex. I Snövit när hon ligger där i kistan och prinsen kommer och kysser henne. Det ser ju väldigt oskyldigt ut på film, men i verkligheten vad är det för budskap Disney då sänder ut till dem som tittar? Eller att drottningen faktiskt väljer att gå så långt som att försöka döda Snövit bara för att hon är lite vackrare än henne. Jag tror inte det är ett så bra budskap att sända ut till dem som har ångest över sitt utseende eller vikt. Menar VERKLIGEN inget illa! Eller som när Ursula säger att Ariel kan vinna Eriks hjärta endast igenom att vara söt och att hon inte ska don't underestimate the importance of body language"! Betyder ungefär underskatta betydelsen av kroppspråket. Vad exakt betyder det? Att en ska röra sig på ett visst sätt och vara söt för att någon ska gilla en? Det är väl en persons insida som räknas enligt mig? Klippet hittar ni här: ha en bra dag så ses vi när jag skriver nästa blogginlägg!❤️

Likes

Comments

Idag har jag fortsatt med mitt örngott. Jag har tänkt att det ska stå "Ljuva Marabou" på det så att jagfår någon slags glädje när jag ser ut som en zombie klockan sex på morgonen! Ha en trevlig eftermiddag så ses vi när jag skriver nästa blogginlägg!❤️

Likes

Comments

Företaget Marabou ägs av ett engelskt företag...? I had no idea. Jag menar verkligen inget illa med det här inlägget och det är ju bara roligt att ett företag går bra. Dessutom ÄLSKAR jag Marabou, (JAG ÄR INTE SPONSRAD OCH INTE RASIST!!!) Hur som helst ha en jättebra dag så hörs vi när jag skriver nästa blogginlägg!❤️

Likes

Comments

Var aningen blåsigt och snöigt, men jag kunde ta mig hem iallafall, vilken tur att det inte var för blåsigt! Har börjat vänja mig vid skolan efter jullovet, men att gå upp tidigt har jag fortfarnande lite svårt med!

Igår läste jag nyheter på nätet och kom över en artikel, som handlade om Blue Monday - Årets deppigaste dag... Var tydligen igår! Jag förstår faktiskt att man känner det. Jag har tex. lite ångest över att jag inte har uppfyllt mitt nyårslöfte... Men det är okej. Alla har vi dåliga dagar. Det måste man få ha! Varje dag behöver INTE vara perfekt. Oavsett så önskar jag er en fortsatt bra dag, så ses vi när jag skriver nästa blogginlägg!♥

Likes

Comments

Detta är ett utdrag ur Veronica Maggios låt Gjord av sten, som jag tycker beskriver mitt liv sedan ett år tillbaka:

"Morgondimman ser jag nästan aldrig
Vila över någon grönskande förtrollad sommaräng
Molnen ser jag bara mellan hustak
Men jag önskar att jag nån gång lyfter blicken för att se
Fåglarna försvinner bort i fjärran och jag
Tänker ofta tanken att jag borde följa med

Men allt jag ser är asfalt, grus och bilar
Och jag stannar alltid kvar för jag är ändå gjord av sten


Jag är kanske gjord av sten
Jag vet inte hur man gör
Hur man förändras"


Källor:

https://genius.com/Veronica-maggio-gjord-av-sten-lyrics

Lyssna på Gjord av sten av Veronica Maggio här (jag är absolut inte sponsrad!!!:)

https://open.spotify.com/album/28V3XC72WFr3YJQLIizptn

Ha en jättebra onsdagkväll så ses vi när jag skriver nästa blogginlägg! 💗

Likes

Comments

Idag har jag börjat sy ett örngott i syslöjden! Det blir ju oftast jättefint i slutändan,  men det ligger rätt så mycket arbete bakom hela projektet. Det kan vara en aning jobbigt med trådarna, att få in dem rätt i symaskinen och så, men som sagt vad gör man inte för konsten! Ha en fortsatt bra tisdag så ses vi när jag skriver nästa blogginlägg!

Likes

Comments

Jag satte mig igår på Starbucks och avnjöt en god och vacker chokladmuffins... Nja den var iallafall vacker tills man hade ätit upp den... Det låg smulor över hela tallriken. Såg föresten filmen Monky igår också. Den var jättebra men rätt så sorglig. Jag vill inte spoila handlingen men den filmen rekommenderar jag starkt... Obs! Jag är INTE sponsrad!!! Ni får ha en jättebra dag så ses vi när jag skriver nästa blogginlägg!

Likes

Comments