Plutselig var det en stund siden jeg hadde skrevet noe. Akkurat nå sitter jeg hjemme og jobber med en innlevering.
Sist jeg skrev innlegg sa jeg at jeg måtte rydde. I helga fikk jeg ryddet skikkelig, men jeg har fortsatt en del igjen. Jeg skal rydde i klærne, og få litt orden. Jeg vet at jeg har en god del plagg som jeg ikke bruker lenger, eller som ikke passer. De må jeg få gitt til noen, som regel pleier jeg levere klær jeg ikke bruker til UFF eller Fretex. Uansett, jeg skal bli bedre til å skrive. Jeg merker faktisk at det hjelper, og det er jeg glad for.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg får ikke sove. Jeg føler meg så ensom akkurat nå, så jævla ensom. Om ikke så mange timer skal jeg stå opp igjen, og sette i gang den ukentlige prosessen. Mandag er uten tvil den dagen jeg liker minst. Det er kanskje derfor jeg alltid sliter med å sove på søndager.

Dette var et kort innlegg, men klokka er tross alt tre om natta. I morgen (egentlig i dag altså) må jeg rydde litt rundt meg. Jeg er ikke en person som trenger at alt er ryddig, men jeg merker alltid en positiv endring på meg selv når jeg er i et ryddig miljø.


Likes

Comments

Jo mer vinter det blir, jo mer deprimert blir jeg. Den siste uka har jeg kjent godt på at vi går mot tungere tider. Høst og vinter er alltid vanskelig for meg. Jeg tror hovedgrunnen er mørket. Jeg har allerede en tendens til å stenge meg inne, og når det blir mørkere ute vil jeg bare ligge inne. Spesielt om morgenene. Den siste uka har jeg slitt utrolig mye med å komme meg opp om morgenen. I går forsov jeg meg faktisk, det var ikke noe gøy. Følelsen av håpløshet bare henger i luften.

Bilde fra aymerydelamaisonfort

Det er i grunnen ganske trist at jeg stenger meg så mye inne på vinteren. Ikke bare fordi det gjør det vanskeligere å være sosial, men også fordi vinter og høst er så vakre årstider. Snø er noe av det vakreste jeg vet om, selv om jeg ikke opplever så mye av det her hvor jeg bor.

Likes

Comments

Ikke gi opp på deg selv.

Likes

Comments

Så lenge jeg kan huske har jeg hatt lyst til å være flink. Ikke i noe spesielt, bare i alt. På barneskolen var jeg veldig flink. Kanskje fordi jeg følte jeg måtte. Kanskje fordi det var lett for meg. I tillegg ble jeg etter hvert vandt til å få skryt. Familiemedlemmer, lærere, og hvem som helst fortalte meg alltid at jeg kom til å gjøre noe stort, "for det måtte en smart jente som meg gjøre".
Etter hvert som jeg ble eldre var det ikke like lett for meg å oppnå gode resultater. Jeg måtte arbeide hardt, for å oppnå middelmådige resultater. Det føltes ikke godt nok, og det hjalp ikke at foreldre spurte hva som hadde skjedd. Fordi ingenting hadde skjedd. Ingenting forandret seg spesielt mye, jeg ble bare eldre, og en eller annen gang i løpet av årene ble jeg deprimert. Men ønsket opp å bli bedre var der fortsatt. Det er der ennå.
Jeg vil være flink. Jeg vil være bedre.Ikke misforstå meg. Det er ingenting negativt med å ha et ønske om å bli bedre. Problemet blir for meg når jeg fokuserer for mye på at jeg ikke klarer det. Realiteten er jo at jeg er bedre. Jeg er mye smartere enn det jeg var 1 år siden. Jeg utvikler meg hele tiden. Jeg opplever nye ting hele tiden, og jeg tar alt med meg videre.

Bilde fra lolrel

Likes

Comments

Ofte når jeg ikke får sove, ender jeg opp med å høre på en podcast. Jeg synes ofte at det er vanskelig å finne gode podcaster, spesielt i podcast appen til Apple. På "aktuelt" siden hos meg, er det stort sett alltid norske podcaster som dukker opp, selv om jeg kun hører på engelske. Uansett, her er noen av mine favoritter!

Jeg har linket nettsidene til alle podcastene, de fleste har enten en oversikt over hvordan du kan høre på podcasten, eller en mulighet til å høre på den på nettsiden.

- Serial her eller podcast appen

Serial en helt fantastisk podcast. Den første sesongen slukte jeg! Den andre sesongen var ikke like spennende, men var fortsatt utrolig god. Serial er fra skaperne av This American Life (nevnt under), og forteller en sann historie i hver sesong. Uten å avsløre for mye handler første sesong om drapet på Hae Min Lee, mens andre sesong handler om Bowe Bergdahl.

- S-town her eller podcast appen

S-town er en podcast fra skaperne av Serial, og This American Life. Akkurat som S-town slukte jeg denne podcasten. S-town består av 7 episoder, som handler om at en reporter blir spurt om å undersøke drapet på en gutt. For å sitere S-town sin nettside: Men så ender noen andre opp døde, som får i gang en ekkel feide, en jakt på en skjult skatt og avdekkelsen av mysteriene til en manns liv.

- This American Life her eller podcast appen

This American Life er egentlig et radioprogram. Det går ukentlig, og episodene blir lagt ut som podcast episoder. Hver episode har et tema, og ulike historier rundt det temaet. Dette er en podcast som jeg hører på når episodens tema interesserer meg.

- The Generation Why Podcast her eller podcast appen

The Generation Why Podcast er en podcast som ligger mer i true crime kategorien. Vennene Aaron og Justin diskuterer teorier og meninger om uløste drap, konspirasjonsteorier, mysterier og true crime. Denne podcasten anbefales absolutt til alle som er glad i true crime. Det kommer en ny episode hver uke, og er nå oppe i flere hundre episoder til sammen.

- Stuff Mom Never Told You her eller podcast appen

Stuff Mom Never Told You er en podcast fra "How Stuff Works". How Stuff Works har flere gode podcaster. Denne podcasten er en podcast som handler om de problemer kvinner møter i dag og gjennom historien. For eksempel hørte jeg nylig på en episode som handlet om at bruken av heroin har økt mye hos kvinner i Amerika. Nye episoder kommer to ganger i uka.

- Criminal her eller podcast appen

Criminal er også en true crime podcast. Nye episoder kommer ut to fredager i måneden. Jeg har faktisk ikke så mye å si om denne podcasten, utenom at den er utrolig bra.


Håper dere fant noe dere liker! Podcaster virker kanskje kjedelige for mange, men er utrolig spennende når man først begynner å høre på dem.


Likes

Comments

I skrivende stund sitter jeg på kjøkkengulvet, og venter på at kaken jeg nettopp satte i ovnen skal bli ferdig. Jeg har laget Toro brownies, som definitivt er en favoritt hos meg. Egentlig har jeg en del skolearbeid jeg skal gjøre, så dette blir nesten litt trøstespising.


I dag har jeg følt meg ganske tom. Jeg tenker veldig mye, og noen ganger er det vanskelig å ikke la tankene få overtaket på meg. Ofte blir jeg helt "zoned out" fordi jeg tenker så utrolig mye. I dag har det gått spesielt på en ting, nemlig at jeg ikke er god nok. Det føles som om alt jeg gjør er til forgjeves, fordi det aldri blir bra nok.

Bilde fra affirmationbanners

Jeg kjemper veldig mye i mot denne tanken, fordi jeg vet jo egentlig at det jeg gjør er bra. Og om det ikke blir bra, da får jeg vel prøve igjen! Det kan være vanskelig å minne seg selv på at man er god nok, spesielt når man står midt i det, og føler at alt er dritt. Men jeg gjør mitt beste alltid, og det er nok. Ditt beste er nok!

Likes

Comments

I dag gikk jeg hjem, og opprettet blogg. Så enkelt var det tydeligvis. Å blogge er noe jeg har tenkt på lenge, men jeg har alltid holdt tankene mine private. Samtidig som jeg gjerne er redd for å dele private ting, har jeg også et stort ønske om å dele. Jeg skriver mye, og det er noe som har hjulpet meg utrolig mye oppover årene.

Bilde fra Ines J.

Jeg har valgt å være anonym på bloggen, fordi det vil være lettere for meg å skrive. Jeg håper på å skrive en blogg som treffer, og som folk kan kjenne seg igjen i.

Likes

Comments