En oktobermånader fick vi sålt våra käre bilen som vi hade haft den i 18 år. jag köpte den en hösten 1995 då var den på väg att bli skrot o repade den så mkt vi kunde o bli körbar o det vi trivas bra i den  Extra samma färg som här på bilder. Har provat att köra på vinter ett- två år så funkar bra så bestämt vi att köra den på sommar istället så håller det längre. Så vi bestämde oss att sälja den så säger jag farväl till Impalan som har funnits i våra äga i 18 år.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi hade haft såå lugnt o mysigt nyårsafton Vi lagade god middag o har äppelkaka till efterrätten


Äpplkaka


Kycklingfile, pommers o b-sås o sallad.


Nyårsaftonsgodis o cider.


Alice håller upp äpplkaka

Likes

Comments

Åkt till Stockholm den 20 december o framme på förmiddag o checkade in mig på vandrarhem. sen var jag ute o kolla runt o promenader mycket. Såg någon där o tog någon bilder på Segel torg.

Det var lugnt på kvällar där så jag promenader hemåt te vandrarhem o ta det lugnt. Fram till söndag den 22 dec gick jag på tåget till Nyköping. 

Likes

Comments

Idag har jag vilade mig ett stund. var trött o jag fryser. så tog jag filter som jag fick av Alice i julklapp som hon har gjort själv. det känns varmt o skönt att sova i. :):)


Likes

Comments

Jag var hos en tjej som heter Alice o hon bor i Nyköping. Vi hade haft mycket kul från julafton tills nyårsafton. så vi var ute o kolla på man tänder fyren o vi drick cider. Hennes dotter tog bilder på oss. :)


Likes

CommentsVi var ute o kolla på julkonst så kändis dök upp o sjunger. Jasmine Kara var där o sjunger. o det var över 25.000 människor som var där. det var ute. men kallt. Men var trevligt vi var ut. o sen gick vi hemåt så trött vi var. Det var december 2013.

Likes

Comments

Varit ute på stan och kolla runt o ser att min mobil ha gått sönder så gick jag in affär o köpte mig en ny mobil. En Samsung Galany Mega. o är stor mobil. men bra ändå. Bilder kommer senare. :)

Likes

Comments

Oj det var längre sedan jag var inne här. Men jaja så har jag haft lite tid för det här o nu kan jag kolla in här lite mer jag kan. så får jag skriva lite här för idag. Idag gör jag inte såå mkt och ta det lugnt. men ska ut en sväng o promerander. o har handla hem nyttigt mat o det behövs för mig. :) Ska göra annat här och det ska bli trevlig hemma.

Likes

Comments

Idag var dagen varit bra . Var o hälsa på min vän och vi hade kul då. Och sen vi skall in te stan. då skrattade vi åt varandra.

Vi snacka då mkt. Sen em gick jag hemåt o kolla post o fock ett paket från Östrrike och gick te affär o hämta hem det o handla hem två saker som jag behöver.  Ska göra iordning här hemma innan jag får gäst i morgon.

Kramar.

Likes

Comments