Header

Hei på dere!

Har vært en stund siden jeg skrev her inne nå, men det har skjedd så utrolig mange ting i det siste så har vært en del opptatt. Men nå står jeg faktisk og baker kjekks. Og kom på at jeg kunne jo blogge nå siden jeg endelig har tid til det.

Det ene som har skjedd er at jeg og A skal selge leiligheten vår og kjøpe noe større. Så mye tid har gått i rydding og visninger på forskjellige steder. Grunnen til vi egentlig vil selge er fordi vi ikke har plass. Denne leiligheten har jo vært helt fantastisk å bo i, men vi mangler litt plass. Ønsker også å kunne ha gjester som kan sove her dersom det er nødvendig, men nå når vi har hatt folk som sover over har det vært for trangt. Og du føler du ikke har noe sted for deg selv. Så to soverom maks trenger vi. Jeg er så giret på å flytte fordi da kan jeg endelig få lov til å dekorere hjemmet vårt haha.

Jeg har også helt glemt å fortelle at til jul og bursdagen min fikk jeg en Kenwood kjøkkenmaskin av A. Var helt i sjokk da jeg så gaven min, hadde ikke forventet det. Jeg må også bare fortelle dere om en ting som skjedde i går. Jeg og A skulle levere noe hos moren min, og jeg bestemte meg for å fylle drivstoff fordi jeg hadde ganske lite igjen. Da jeg var ferdig å fylle drivstoff, skulle jeg spørre A om han ville ha noe fra bensin stasjonen og da klarte jeg selvfølgelig å slå døra rett i ansiktet. Hadde jeg truffet litt lenger opp hadde jeg truffet øyet. Så jeg begynnte jo å grine og alt. Så nå er jeg bare redd at jeg skal få et blåmerke. Jaja heldigvis finnes det sminke haha

Håper dere har hatt en fin helg! (:


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hei på dere!

Jeg har gledet meg sykt til å vise dere det nye håret mitt. For en liten stund siden farget jeg håret å klippet det, men problemet da var at det var alt for mørkt og da jeg fant denne hair removeren fikk jeg håret til en lyse brun farge. Men jeg gikk til frisøren igjen å fikk det klippet litt kortere, og hun fikset håret mitt slik jeg ønsket det skulle se ut ettersom den ene siden av håret mitt var lenger enn den andre. Jeg hadde gått rundt å følt den ene siden var lengre lenge så var veldig glad for at hun fikset det. Men vi satte opp en ny time og da jeg fikk fikset hårfargen ble jeg helt overrasket fordi håret ble så utrolig fint.

Sist innlegg jeg skrev som heter Hair colour Remover viste jeg dere hvordan håret først så ut og hvordan det så ut etter at jeg hadde brukt hair removeren. Jeg var fornøyd med den brune hårfargen jeg fikk, men jeg er slik som blir fort lei av en hårfarge så jeg ville prøve noe nytt som jeg har ønsket å gjøre veldig lenge. og nå ser det slik ut:Brukte veldig lang tid på å få det slik, men vil si det var verdt det fordi jeg er så utrolig fornøyd med det. Jeg har lenge ønsket å ha håret slik, men har aldri fått det gjort. Jeg liker det best når jeg krøller det da. Men jeg tenkte jeg også skulle fortelle dere litt om hva slags produkter jeg bruker.Til og holde den lyse fargen bruker jeg Silver shampoen til Loreal, fikk denne hos frisøren. Denne er lilla og har jeg den i håret en stund blir fargen kaldere. Fikk beskjed om at jeg ikke måtte bruke den for ofte fordi da kunne håret bli lilla. Etter det bruker jeg en kur som heter Fix It fra Lee Stafford. Denne skal hjelpe og fikse skadet hår og funker perfekt til mitt hår på grunn av at jeg måtte bleke håret for å få det så lyst. Jeg fikk det bleket hos frisøren og ville ikke anbefalt å gjøre det hjemme ettersom det kan gå ganske galt. Sist jeg bleket håret hjemme ble jeg nødt til å klippe alt det jeg hadde bleket bort fordi det var umulig å fikse det. Så det anbefaler jeg virkelig ikke haha. Men kuren er utrolig god og den får håret til å bli skikkelig mykt. Etter det bruker jeg bare en vanlig balsam.

Hele denne rutinen tar ca en halv time, så dette er ikke noe jeg gjør hver gang jeg vasker håret.

Håper dere har en fin dag videre! (:

Likes

Comments

Hei på dere!

Nå er det en stund siden jeg skrev noe her sist, men jeg har rett og slett vært så opptatt at jeg har glemt det bort. Har begynt å jobbe litt hos Vita, så har vært helt utslitt etter jeg har vært der og gjort det som må gjøres hjemme. Er litt godt også da og faktisk være trøtt når man bør legge seg. I går hadde jeg sikkert den værste dagen på lenge fordi jeg skulle skifte dekk på bilen min. Også plutselig henger nøkkelen fast i tenningen og da jeg endelig fikk ut nøkkelen og gjort alt klart for å skifte dekk så er jekket for stort å jeg får det ikke under bilen. Kjente det var dråpen altså, da hadde jeg fått nokk. Så har vært en litt hektisk uke for å si det sånn.

For noen dager siden gikk jeg innom Kicks og kjøpte meg meg en gave til meg selv, så ville bare vise dere hva jeg kjøpte. Jeg kjøpte hudpleie produkter fra Origins. Har hørt mye bra om det så tenkte jeg skulle prøve dem. Kjøpte gavesett ettersom produktene var billigere som gavesett.I pakken følger det med en liten toalettveske du kan ha produktene i.

Ginzing Energy-Boosting Gel Moisturizer: Denne skal fukte og freshe opp huden øyeblikkelig. Den er oljefri og det står at det er en energidrikk til huden som inneholder hud-boostere som Panax Ginseng og kaffebønner og skal kickstarte fukt nivået.

Ginzing Refreshing Eye Cream: Denne skal friske opp og gjenopprette trette øyne. Jeg sliter med mørke ringer rundt øynene så håper virkelig at denne fungerer på meg.

Ginzing Refreshing Scrub Cleanser: denne skal rense huden og hjelpe mot porer. Den skal gi deg en fresh og myk hud.

Original Skin Renewal Serum: Denne skal hjelpe med og myk gjøre, få bort porer og urenheter. Ved å bruke denne skal huden se frisk og glowing. Tror ikke jeg kommer til å bruke denne, men jaja.

Gel moisturizeren har jeg prøvd og jeg synes den virker veldig godt. Jeg har oljete hud/fet hud og da er det ikke bra for meg å bruke kremer så denne gele fuktighetskremen er utrolig god på meg.

Håper dere har en fin dag videre! (:

Likes

Comments

Hei på dere!

I går kom jeg over det beste hår produktet jeg har brukt på lenge. Jeg farget håret mitt brunt, men endte opp med nærmere svart. Svart er en farge jeg ikke synes jeg passer så har prøvd å finne ut hvordan jeg skulle få det bort uten å bleke håret. Sist jeg bleket håret måtte jeg klippe det utrolig kort for å redde det og det ønsker jeg aldri å måtte gjøre igjen.Denne her er helt utrolig, jeg hadde ikke forventet at den skulle fungere, men det gjorde den. Får den på Vita for 149kr. Jeg ble litt sjokkert da jeg skulle dusje ut produktet fordi håret ble en helt annen farge. Og det rare er at den ikke inneholder noe skadelig for håret, så hvem trenger blekemiddel når du har denne.

Her er før og etter bilde:

Er lysere i virkeligheten, da ligner det mer på lyse brunt. Ser i hvert fall forandring fra slik det var før.

Viss du har farget håret hjemme, men ikke ble fornøyd eller at det ble for mørkt bør du prøve dette produktet.

Håper dere har en fin helg! (:

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Youtube
  • Blogkeen
  • Nouw