Tilbakeblikk London Fashion Week

Første gang viste jeg på London Fashion Week var i februar i år og det var en drøm som gikk i oppfyllelse!

@Nicolestia i midten og @saraflaaen til venstre

Jeg har en ukentlig spalte som heter tilbakeblikk hver tirsdag. Det er for å vise deg året som har gått siden sist! Isteden for å bare ta ett innlegg så kan vi like gått bruke litt tid på det! hihi..

Som klesdesigner har jeg alltid ønsket å vise på London Fashion Week og det betyr mye å få lov å utføre drømmene mine. Vi var en stor gjeng i London og jeg tror mange syns det var lettere å komme til London enn New York. hihi.. @Nicolestia åpnet showet mitt og det var så godt å ha en venninne som jeg vet gjør jobben bra! Den som åpner showet setter standaren for resten av runwayen så det er viktig å ha en sterk modell. Jeg hadde masse støtte under hele dagen og @saraflaaen og @saraaj var med å dokumenterte dagene i London på sine blogger også!

Jeg hadde med den Amerikanske Youtuberen Michelle Khare som prøver ut forskjellige utfordringer innen for forskjellige bransjer. Jeg tenkte å lage en helt egen blogg post om Michelle fordi det skjedde mye kult. Blogg posten kommer neste tirsdag!

Min bror Sondre er film regissør og produsent så han var med å filmet og klippe sammen en video fra showet. Se videoen over. Da får du se alle antrekkene som gikk ned catwalken for meg og at min drøm går i oppfyllelse!


Love Pernille

#nouwinfluencer #pernillekepaza #london #londonfashionweek #kepaza

Liker

Kommentarer

iamsusndybvik
iamsusndybvik,
PernilleKepaza
PernilleKepaza,
tusen takk! Skulle ønske du var der ❤️
nouw.com/pernillekepaza
elisekr
elisekr,
Så fine bilder! Du virker helt fantastisk flink ❤️
nouw.com/elisekr
PernilleKepaza
PernilleKepaza,
Ååå, tusen takk! Så utrolig snilt av deg ❤️
nouw.com/pernillekepaza
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Åhh,va roligt och fina bilder <3
nouw.com/juliavnmelin