Tilbakeblikk: Cannes Film Festival

Hvert år i mai arrangeres Cannes Film Festival og i år dro hele familien min pluss @saraflaaen, hennes mor og en ekstra fotograf til Cannes for å ha verdens premiere på den andre kortfilmen om Kepaza på London Fashion Week.

Vi reiste på selveste 17.mai og det var da på dagen 20 år siden mamma, pappa, broren min og jeg hadde vært der sist. Det var litt uvirkelig å tenkte på og det gjorde turen enda mer spesiell.

Se så vakkert! Vi hadde leid hus med basseng, men vi fikk ikke brukt det så mye pga at det var for kaldt og mye regn pluss at vi hadde alt for mye å gjøre. hihi.. En av de beste tingene for min del var at jeg ikke var den som hadde det største ansvaret og opplegget på denne turen så jeg følte at jeg kunne slappe mye mer av og bare nyte turen.

Vi var på pool party, på stranden, strand fest, spiste masse god mat, vi badet, vi reiste til Monaco, vi tok masse bilder, vi klare å gjøre flere avhengige av å spille Ligretto(det beste spillet ever), vi danset og lo til langt på natt og jeg fikk billett til Maradona sin nye film i siste øyeblikk. Jeg hadde det så gøy!

Grunnen til at vi var i Cannes var for å vise filmen Sondre Fristad lagde før og under Kepaza showet i London. Filmen hadde verdens premiere og vi fikk en bra respons. I filmen får du et godt innblikk i hvordan dagene var før showet var og alle de flotte menneskene jeg har rundt meg og som var med på showet. Jeg er utrolig heldig som har en bror som er film regissør og som kan filme. @saraflaaen er også med i filmen så at hun og moren var med var ekstra gøy og spesielt. De er så herlige!

Alle damene hadde på seg Kepaza og det syns jeg var så koselig! Se så flotte de er! Dette var en av de beste turene jeg har vært på og det er god konkurranse der. hihi..

Har du vært i Cannes?

Love Pernille

#nouwinfluencer #Pernillekepaza #kepaza #Cannes

Liker

Kommentarer