Resirkulere

Det er på tide at vi gjør det vi kan for å redde jordkloden!

Mitt største bidrag og der jeg føler jeg kan gjør en stor endring er med klesmerket mitt Kepaza.

Jeg ble invitert til å være med på et spesielt show som skulle hedre min London Fashion Week platform Fashions Finest og deres 10 års jubileum. De er veldig forkjempere for mangfold og det er jeg også så det er en perfekt match. De ønsket at det skulle være en helt andre klær en mitt eget show som gikk litt tidligere på dagen. Så da fikk jeg ideen om å resirkulere tidligere Kepaza plagg til å lage nye og spennende plagg til catwalken.

"Playcycled"

Kjenner du igjen noen av plaggene og fargene? Ja, mest sannsynlig! Skjørtet til venstre er 2 skjorter satt satt sammen til et skjørt. Det blå skjørtet på modellen under er mange forskjellige skjorter sydd sammen til et skjørt!

Jumpsuiten til modellen over var en kjole som jeg gjorde om til jumpsuit. Jeg klippet av ermene, lagde bukser og klippet opp utringningen. Kjolen på modellen under var 2 lange skjerf som jeg lagde en kjole ut av. Bruk kreativiteten din til å lage nye plagg og måter å style plagg på. Bruk og kast tiden burde være over!

Som du kan se hadde vi hadde blant annet modeller med protese og krykker, Down syndrom, en i rullestol og modeller med sine ting de sliter med. Vi er alle flotte og vakre uansett størrelse, høyde, vekt, sykdom og andre ting vi sliter med. Vi er gode nok sånn som vi er! Få mer mangfold på catwalken!


Skal du resirkulere noen av dine plagg?


Love Pernille

#nouw #nouwinfluencer #nouwinspiration #pernillekepaza #bærekraftig #mangfold #londonfashionweek

Liker

Kommentarer