Min største drøm

Min største drøm når jeg var mindre var å bli klesdesigner og jeg drømte om å reise rundt å vise klærne mine på de største moteukene i verden.

Gjennom hele livet mitt har jeg vært syk og vært mye borte fra både skole og ting jeg har ønsket å gjøre. På det verste var jeg så syk at jeg lå i sengen i 2 år. Når jeg fikk diagnosen ME(Myalgisk encefalopati) og senere fibromyalgi så brukte jeg mye tid på å se på tv serier og følge med på mote bransjen og drømme om det å være designer. I den tiden da jeg måtte være for meg selv og ikke kunne gjøre det jeg vill, vokste staheten min voldsomt. Jeg bestemte meg for å bli klesdesigner og ingen kunne stoppe meg. Etter vært som jeg ble friskere ble også målet om å jobbe som klesdesigner enda større og det å fullføre mote skolen Esmod Oslo var virkelig en seier. Det var en hard kamp, å jeg og familien min måtte finne på løsninger for å få meg gjennom skolen, men vi klarte det! Familien min har virkelig alltid vært der i tykt og tynt og spesielt når jeg var syk og trengte det mest.

Tusen takk til verdens beste mamma og pappa. Dere er best!

Å vise på London Fashion Week igjen er virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Å bruke 5 min på å kle på seg som syk til å oppfylle drømmene mine betyr så mye og de kontrastene der er så utrolig. Jeg føler ofte som den lille jenta som ønsket å få til så mye og fortsatt føler at det er langt frem. Men denne turen til London har gjort at jeg har tenkt mye på de store kontrastene mine og jeg håper at veien videre fortsetter oppover og at helsen min også gjør det.


Hva er din største drøm?


Love Pernille

#nouw #nouwinfluencer #personligblogg #pernillekepaza #londonfashionweek #drømmer

Liker

Kommentarer