I morgen er den store dagen!

Jeg har ventet på denne dagen i 6 måneder og jobbet så ekstremt hard for å få alt klart og ferdig. Vi har fortsatt endel ting igjen så vi skal bruke endel av dagen på det.

Jeg kan ikke tro at jeg viser på London Fashion Week igjen! Jeg er så gira, men også litt nervøs. Som regel må jeg bare gjøre de tingene jeg trenger og ta meg tid til det og da er jeg så mye roligere og organisert.

Bildet over er fra New York Fashion Week for 2 år siden med alle mine søte venner som kom på showet!

Bildet under er hos Pop Pr som er mitt PR byrå og her henger det masse Kepaza klær.

I dag tenker vi faktisk å kanskje å dra på et annet show som mitt PR byrå holder og så skal vi gjøre alt klart til fittingen til Soiree i morgen kveld. Jeg skal ha 2 shows i morgen så det er jo på en måte dobbelt opp med jobb og ting vi trenger, men jeg vet alt kommer til å gå bra til slutt! Dette er den første gangen jeg har PR byrå på mine show og det er så mye deiligere for de tar seg av så mye av det jeg har gjort rundt showet. Pluss at de er så herlige og søte!

Når jeg nå sitter her å skriver blir jeg så glad og ekstremt gira på i morgen! Jeg sitter å drømmer om hvordan det blir og alt jeg skal gjøre! Dette MÅ du få med deg! Vi skal live streame på Kepaza.no sin Instagram og pluss vi legger ut masse behind the scenes bilder.


Skal du se på live på Instagram vår?


Love Pernille

#nouw #nouwinfluencer #pernillekepaza #kepaza #londonfashionweek #fashionweek #london

Liker

Kommentarer

labellefemme
labellefemme,
GRATULERER, SÅ KULT! Det er virkelig en drøm i oppfyllelse. Masse lykke til <3
nouw.com/labellefemme
PernilleKepaza
PernilleKepaza,
Tusen takk! Ja, virkelig en drøm som går i oppfyllelse ❤️
nouw.com/pernillekepaza