Brystkreft

Haslums Rosa Sløyfe auksjon.

For 4 år på rad donerer jeg bort et Kepaza plagg til Haslums Rosa sløyfe auksjon som pågår nå.

Midlene fra årets Rosa sløyfe-aksjon skal gå til forskning på person tilpasset brystkreft behandling. Alle skal ha tilbud om best mulig behandling, men ikke alle skal ha den samme behandlingen. Derfor sier vi ja til rosa forskjellsbehandling.

6.oktober går Haslums Rosa Sløyfe kamp mot Runar Sandefjord av stabelen i Nadderud Arena der Haslums gutter spiller i rosa. De rosa draktene blir auksjonert bort og i tillegg til kan du by på to abstrakte kunstverk fra Sirenes, Toyota RAV4 Hybrid til disposisjon en hel uke eller Kiel tur. Alle pengene fra auksjonen går til Rosa sløyfe og deres arbeid.

Dette er den feminine cardiganen jeg har donert og den er laget i deilig ull. Den kan brukes både med bukser og en søt topp eller en kjole til et event. Som kvinne er jeg redd for å få brystkreft og jeg leter etter kuler ofte for å være på den sikre siden. Jeg håper at kreft er en sykdom som er borte i fremtiden og ingen trenger å bekymre seg over. For å få det til å skje må vi ALLE gjøre det vi kan for å minimere sykdommen og hjelpe der vi kan!

Jeg syns det er utrolig flott av Haslum håndball som er et herre lag å bidra til kvinners sykdom og at de nå har gjort det i 6 år er helt vilt. Gutta stiller opp i rosa for anledningen og kampene er også alltid så spennende fordi de vill gi de oppmøtte en god kamp og gjerne seier.

Støtt Rosa sløyfe!

Trykk her!


Auksjonen varer til Lørdag 12.oktober. Kom i tillegg på kampen og 100kr av billetten går direkte til Rosa sløyfe.


Love Pernille

#nouw #nouwinfluencer #pernillekepaza #rosasløyfe #haslum

Liker

Kommentarer