Better things are coming

Jeg lurer litt på hvordan denne uken blir fordi jeg har følelsen på at den kommer til å fly av gårde siden det skjer noe hver dag og i tillegg mye jobb med Kepaza. Men jeg gleder meg!

Mandag:

I dag blir det å jobbe endel før jeg får besøk av tanten min og en venninne. Vi skal ha en kose kveld sammen og prøve litt klær.

Tirsdag:

Jeg skal til Oslo for å sette opp Kepaza klær i Just fashion butikken, så det gleder jeg meg til. Før jeg drar videre på Oslo Met sin avgangs visning. Veldig spent på å se hva de kan og hva de har lagd.

Onsdag:

Kepaza jobbing på dagen før drar til Kontraskjæret å ser på fotball kamp(hvis det blir fint vær). Jeg heier selvfølgelig på Spania som jeg ser på som mitt andre hjem. Så håper at det blir seier og at de vinner hele VM! hihi..

Jeg blir så glad av dette bilde av Sara F og meg fra "Årets stylista 2018" event. Så da passer det fint til å sende en positiv følelse til hele uken! Foto: Anna Keyn

Torsdag:

Torsdag fortsetter jeg med Kepaza jobbing på dagtid og på kveldens skal jeg spise bursdags gave middag med Martineog Madeleine. Jeg har så søte venner som gir meg opplevelses gaver til bursdagen min, jeg elsker det! Så vi skal kose oss sammen. Tipper det blir endel skravling.

Fredag:

Jobb, jobb, jobb. hihi.. Klokken 17.00 er det Just Fashion event der du kan møte designere fra flere norske merker, blant annet meg. Så kom innom Prinsengate 10C! Se mer om eventet her.

Lørdag:

Lørdag er det full fest hos en venninne fra morgen til kveld, gleder meg til å være der og møte masse kjent folk.

Søndag:

Slappe av (håper jeg), vi får se. Det er jo sommer så litt kjedelig å ikke gjøre noe. hihi..


Hva skal du denne uken?


Love Pernille


#nouw #nouwinfluencer

#pernillekepaza #planleggeruken

Liker

Kommentarer