Bærekraftig torsdag

Å være bærekraftig er en viktig del av jobben min med Kepaza og jeg har derfor begynt med tips og triks på Instagram og på nettsiden til Kepaza. Så jeg tenkte å dele et tips til deg i dag:

Knapper

Knapper er en ting som kan falle av og som kan være veldig irriterende å miste. Mange kaster da skjorten eller plagget som da mangler knapp. Det burde du ikke gjøre.

Finn en ny knapp, den kan enten være lik som de andre eller du kan mikse det opp å bruke en unik knapp. Da gir du også plagget mer personlighet.

Sy på knappen selv eller gå til en skredder eller kanskje du er heldig som har en i familien eller venn som kan sy knappen for deg. Det er ikke så dyr å få fikset hos skredder, spør på forhånd så vet du prisen. Hvis du spør en venn, så kanskje personen kan vise deg hvordan det gjøres så kan du fikse alle knappene dine fra nå av.

Jeg har sydd forskjellige ting for venner og familie, blant annet sydd på mange knapper, sydd hull og i tillegg sydd inn et skjørt på vorse. ps. det var hjemme hos meg så symaskinen var lett tilgjengelig. hahah..

Klar til bruk!

Å sy en knapp tar ikke lang tid, men plagget ditt har blitt fornyet på bare noen minutter.


Kan du sy knapper?


Love Pernille

#nouw #nouwinfluencer #pernillekepaza #bærekraftig #tipsogtricks

Liker

Kommentarer