5 TIPS TIL GRüNDERE

Jeg har jobbet som gründer i mange år og jeg startet Kepaza når jeg var 19 år. Så jeg har holdt på i mange år, jeg har fortsatt mye å lære, men her er noen tips til deg om du starter nå eller om du har hold på en stund:

1. Start:

Går du rundt å har lyst til å starte for deg selv. Bare begynn, begynn i det små og se hvordan det går. Alt trenger ikke være så stort med en gang. Jeg brukte flere år på å jobbe 100% for meg selv og jeg er så glad for at jeg fikk den tiden til å finne ut hvordan jeg jobber, hvordan andre jobber og hva som må til. Pluss at i begynnelsen er det MYE nytt som skal læres og da er det lurt å ikke begynne så stort.

2. Ta kontakt:

Kontakt andre mennesker i samme bransje eller folk du beundrer som enten du kan samarbeide med, bare møtes i perioder eller noen du kan snakke med. Søk gjennom Sosiale medier som Instagram eller andre plattformer du er på. Det finnes mange flotte og kule mennesker. Jeg har funnet en av mine beste venner gjennom Instagram og vi sitter å jobber sammen en dag i uken, men vi har våre egne firmaer som vi driver.

3. Aldri gi opp:

Jeg har mange ganger hatt lyst til å slutte og jeg har ofte følt på ensomhet i å jobbe for meg selv og alt stresset som fører med å drive for deg selv. Men det viktigste du kan gjøre er å slappe av noen dager når du virkelig kjenner at dette ikke funker også se da om du virkelig vil gi deg eller klarer å få tilbake litt motivasjon. Motivasjonen er ikke alltid på topp og det er vanskelig å akspetere.


4. Til Girl bosses:

Meld dere inn i facebook gruppen Saga community. Det er en gruppe med masse flinke gründere og sjefer i forskjellige bransjer. Du kan spørre om masse forskjellig i gruppen og du får ofte gode og positive svar. De har også jente retreats som du kan være med på. Jeg har ikke kunne enda fordi jeg har hatt så mye jobb i den perioden, men jeg har så lyst.


5. Ta vare på deg selv:

Dette snakker gründer vennene mine og jeg om hele tiden. Det å ta tid til å slappe, trene, bry seg om kroppen sin og selg selv. Det er så viktig! Hvis ikke du er frisk så vill ikke firmaet og det du driver med bli bra heller. Jeg trener 2 ganger i uken pluss at jeg tar tid til å droppe trening når jeg trenger det. Jeg er også flink til å snakke med familie og venner om hva jeg føler og trenger. Du er driv kraften og da må du passe på den!


Var det nyttig tips?


Love Pernille


#nouwinfluencer #pernillekepaza #gründer #tips

Liker

Kommentarer