1.sep

September er her og jeg vet ikke om jeg skal le eller grine!

Frem mot september har jeg jobbet rompa av meg for å få alt klart til showet på London Fashion Week og nå begynner det virkelig å nærme seg. Det er fortsatt 2 uker igjen til showet, men det er fortsatt en million ting ingen å gjøre.

Ting jeg skal gjøre i september:

Photoshoots:
Kepaza skal ha 2 photoshoots på kort tid. En skjer i dag og en skjer på onsdag. Jeg gleder meg til å få nye bilder til Sosiale medier og nettsiden. Litt mer høstlige og sen sommer.

Høst kolleksjonen:
Min nye kolleksjon «Bring Your light» er mulighet å kjøpe på torsdag på Kepaza.no. Jeg gleder meg så til å vise dere og håper at dere kjøper.

Sara Flaaen:
Sara har begynt å jobbe mer med meg og det er så gøy! Hun har en skikkelig driv kraft og er så flink til å GO for IT og det er så deilig! Pluss at hun har masse talent og erfaring. Digger henne!

London:
Jeg reiser til London noen dag før showet og jeg gleder meg til å nyte flotte London i noen dager.

Showet:
Hele september handler om showet og alt som skal fikses rundt det. Jeg gleder meg til å vise frem den flotte sommer kolleksjonen og krysser fingrene for at showet blir ekstra bra!
Husk: 14.sep kl. 17.30(norsk tid) på Instagram

Soiree:
Plattformen jeg viser med i London har 10 års jubileum og vi skal feire med å ha et helt nytt show med nye bærekraftig kolleksjon fra meg. Det blir så gøy å gjøre begge tingene samme dag.

På spa:
Jeg gå 2 venninner spa dag i bursdags gave så håper at vi endelig klarer å få gjort det! Etter showet og London vet jeg at er utslitt og trenger å få energi tilbake.

Jeg gleder meg også til flotte stunder som skjer spontant og til å være med familie og venner.


Hva skal du i september?


Love Pernille

#nouwinfluencer #todolist #pernillekepaza #kepaza #september

Liker

Kommentarer