You’re so busy hating, but I’m done with being mad"

- Christiane Roald

På lørdag dro vi til Santa Monica for å møte Christiane og Håkon som er venner fra Norge. Christiane har jeg kjent siden vi var små, så veldig gøy at vi traff hverandre her. Christiane er også en ung og lovende artist og er ute med en fantastisk låt som heter "Bad girl" ft. Mads Veslelia. Den er skikkelig kul og jeg vet Christiane kommer til å bli en stor artist om noen få år. Så her er det bare å følge med gjengen <3

Vi leide sykler på Santa Monica og syklet hele veien til Venice og til og med litt forbi. Dette anbefaler jeg virkelig å gjøre, det er fantastisk sykkel tur med masse mennesker (pass på så du ikke kræsjer) og bra trening. Sommerens store tilbehør skal bli sykkel. Må bare kjøpe en først. hihi..

Sykkel antrekk:

Skjorte: Bali skjorte - Kepaza

Bukse: Zara

Sko: H&M

Solbriller: Topshop

Så syklet vi tilbake til Santa Monica og gikk opp på Pieren for å ta "Wild Coaster" som er den største. Det var skikkelig kikk og den ser ut som den går saktere enn den gjør!! hihi.. Veldig gøy dag med flotte folk!


Sjekk ut Christiane på nettsiden , facebook og instagram hennes. Bare trykk!


Love Pernille


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

"We do not need magic to transform the world. We carry all the POWER we need inside ourselves already."

- J.K. Rowling

Når jeg var liten tok pappa meg med på den første Harry Potter filmen på kino og etter det har jeg sett alle filmene. Så det var kult å se brevene komme ut av peisen, få hatten over hode å bli valgt inn i et hus, se kostymene som er brukt i filmene, brillene til Harry og stavene.

Jeg ble valgt inn i huset Ravnklo av Valghatten. Jeg viste ikke noe om dette huset, så måtte lese meg opp. Men viste seg at Rasla Ravnklo hadde en utrolig kreativitet og det var hun som kom på de bevegelige trappene. Huset medlemmer har en skarp hjerne visdom, vakre og dyktighet. Ikke så ille å være med i dette huset. hihi..

De har virkelig laget et kult og eget univers hos Harry Potter og kostymene er virkelig kule. Det er gøy å se klærne nærme og få lov til å studere de litt. Over ser du brillene og staven til Harry fra første filmen.


Ps. Jeg vet det har blitt mye film og mote samlet i ett, men litt vanskelig når jeg har hold på å lage film i 2 måneder pluss 2 Awards show og at jeg er i LA som er filmens by. Syns dere det er spennende med film og mote? Eller mest mote. Skriv i kommentarfeltet hva dere syns.


Love Pernille


Likes

Comments

I´m living in a wax museum just trying to find someone real...

For noen dager siden dro vi på Madame Tussauds´s wax museum i Hollywood. Det er mange år siden jeg har vært på voks museum, så det interessant å se hvor levende noen av dukkene er, ned til hver minste detalj. Mens noen nesten ikke ligner på seg selv. Sånn som Lorde under, hun ser så ekte ut!

Enig? Ser ikke Lorde ekte ut.

Cameron Diaz og meg, mens vi har en pause mellom filming.

Grease! Jeg virkelig digget dette. De har fått til bilen og John Travolta så sykt bra. Her fikk vi også jakker som vi kunne ta på oss.

For å ikke å glemme antrekkene. De har virkelig gjort en nøye jobb med hver detalj på plaggene. Sånn som Whitney Houston fra filmen "The Bodyguard" som de har laget ned til fantastiske detaljer og jeg trodde nesten hun var levende. The bodyguard var en av mine favoritt filmer når jeg var mindre og har sett den sikkert 50 ganger. Jeg tror Whitney var den som var størst å "se", men Grease var den kuleste.

Har dere vært på "Wax museum"?


Love Pernille


Likes

Comments

All you need is confidence and a cowboy hat!

Et veldig kult tilbehør som ikke blir brukt så mye i Norge, er cowboyhatt. Lurer på hvorfor? Det er jo veldig kult. Men jeg forbinder cowboyhatt med filmer og kostymer. Der de har på seg gamle og slitte klær og sko. Hvis du tenker å bruke en cowboyhatt i fremtiden så kombiner hatten med en litt mer elegant og feminine kjole eller strikke genser for mer Fashion. Eller hvis du vill gå helt bananas så kjøper du sko og frynse jakke. Da får du cowboy stilen.

Har du lyst til å prøve cowboyhatt?

Love Pernille

Likes

Comments

I would like to thank...

Hvor sykt er det ikke at vi fikk holde en ekte Oscar statuette???

Det var en gammel statuette fra 1930, men uansett! Veldig kul!

Nå er det bare å begynne å jobbe på store film produksjoner så har jeg kanskje muligheten til å vinne en Oscar. hahaha.. Neida, jeg får heller lage noen klær til noen som skal på Oscar! Si ifra om dere kjenner noe? :P hihi..


Love Pernille


Likes

Comments

How you doin?

Hallo. Hvor kult er det ekte Central Perk cafe fra Friends? Vi så 8 sesonger de første ukene i LA også når vi fant ut at det er Friends sett her så måtte vi dra. Så i går dro Nathalie, Sharnee og jeg til Warner Brothers studio for å se hvordan de jobber, se forskjellige film/tv sett. De holdt på å filme Big Bang Teory og The Ellen show når vi var der. Skulle likt å være flue på veggen der.


Love Pernille


Likes

Comments

Only I can change my life. No one can do it for me!

På kveldene her så er det mye kjøligere enn det er på dagen. Så jeg har alltid med meg en ekstra genser på dagtid i sånn at jeg holder meg varm hvis det blir kjølig. Heldigvis har jeg med meg ull genseren min fra merket mitt og den er så god og varm. Så anbefaler deg å ta med en ull tynn ull genser til LA.

Det gjelder vell også hjemme i Norge nå?

Antrekk:

Genser: Charlotte genser - Kepaza

Bukse: Zara

Sko: H&M

Solbriller: Quay

Bildene er tatt av Sondre Fristad og Sharnee Roy


I dag skal jeg noe skikkelig gøy. Vi skal på Warner Brothers Studio Tour og her har de plant annet Central Perk fra Friends og noe Harry Potter scener. Jeg er så spent og gleder meg til å sitte i Friends kaffeen. Pluss at en av mine bestevenner er i LA og jeg skal møte henne i kveld.


Love Pernille


Likes

Comments

Innholder sponsede produkter

Antrekk:

Cape: Celina cape - Kepaza

T-skjorte: Kepaza (kommer snart)

Solbriller: Quay

Iphone case: Ideal of Sweden

God kveld (Morgen her)!

Jeg måtte vente ekstra lenge på dette Iphone dekselet fra Ideal Of Sweden siden den kom hjem til meg i Norge, men siden jeg er i LA, så tok mamma med den til LA. Så endelig har jeg fått nytt deksel. Har du sett noe kulere? Jeg som elsker rosa! Til og med mamma ble misunnelig. hihi.. Dekselet heter Magnolia stripes og er i med i kolleksjonen Dearing Kinga x Ideal of Sweden som er et samarbeid med Tyske influencer Dearing Kinga. De har laget 3 fantastiske flotte Iphone deksler: Spring Time whimsy , Geo Flower scarf og den jeg har fått Magnolia stripes .

Sjekk de ut her: Ideal of Sweden

I dag skal må jeg bruke hele dagen til jobbing noe som er litt kjedelig når jeg er i LA, men sånn er det.


Love Pernille


Likes

Comments

Live each day as if your life had just begun!

I går dro vi til Santa Monica Pier igjen. Dette var første dagen med dårlig vær så det var litt kjedelig. Jeg hadde på meg ull genser ute pluss capen over for å holde varmen. Jeg hadde lyst til å sykle fra Santa Monica til Venice igjen, men vi droppet det heller å spilte litt spill i spill parken.

Antrekk:

Cape: Celina cape - Kepaza

Genser: Charlotte genser - Kepaza

Bukser: Zara

Solbriller: Quay

Sko: H&M

Vi dro videre på litt shopping på senteret i Santa Monica og jeg kjøpte noen nye solbriller og en mors gave til mamma. Hun fikk den faktisk klokken 4 i natt LA tid. hihi.. Det var noen trøtte fjes på kjøkkenet. Mitt inkludert. hahha.. Nå sitter jeg i sengen og gjør meg klar til at vi skal ut å gå på tur. Jeg elsker å hike her og gleder meg virkelig til det i dag.


Love Pernille

Likes

Comments

It´s not about the destination it´s about the journey!

På veien hjem fra San Francisco kjørte vi innom Santa Barbara for å se på og filme den fantastiske solnedgangen. Jeg tror dette er det flotteste solenedgangen jeg noen sinne har sett. Hallo! Bare se på den!

Espen filmer solnedgangen og fingrene mine, vi får se om det blir med i filmen vi holder på med eller ikke. Gleder meg skikkelig til å se filmen ferdig.

Kunne ønske jeg kunne stoppet dette øyeblikket og blitt her en uke. Det var så nydelig og vakkert. For en herlig tur det har vært og de gutta har dratt hjem, men jeg skal være her i 2 måneder. Håper jeg får se en like vakker solnedgang snart.


Har du sett en vakker solnedgang?


Love Pernille

Likes

Comments

Instagram@pernillekepaza