Tanken om og få barn nr. 2 har vært der lenge, det hadde jo ærligtalt vært en drøm og få gidd Matheo en lillebror eller lillesøster. Jeg tror han hadde passet perfekt til og være storebror.

Akkurat der vi er nå i fasen av livet må jo være den mest perfekte tiden og få barn med tanke på at vi er så ung og aktiv som vi er.

Samtidig tenker jeg på de 3 første månedene til M da han hadde en svak kolikk periode, og det er det verste... Vi har ellers vært super heldig med han, takker alle og en hver for at vi er så heldig. Kanskje vi hadde fått en unge som var stikk motsatt neste gang, nei tørr ikke tenke på det en gang. 

Har hatt hormonspiral som beskyttelse men den var noe dritt så den ble tatt ut! Selv om jeg ikke går på noe piller eller stav går det fortsatt ann og være forsiktig å bruke annen prevansjonsmidler, husker dere det som ble brukt før som fortsatt er den sikreste måten, kondomer! Noen ganger når jeg forteller at jeg ikke går på noe blir folk helt sånn "ååja, dere prøver og få barn 😳" ... Ehm, nei. 

Vell !

Først tenker jeg at det er koselig, søtt og morsomt i spedbarnstiden! Så kommer tanken om gråt, kontant sulten, ikke sove om natten, gul bæsj (brekker meg av all bæsj)...

Jeg trodde ikke "min uke" skulle komme denne måneden, derav all babypraten sikkert! Men nå kom den, i skrivende stund... Hoh, var livredd.

Da har jeg enda noen måneder på og tenke :-) supert!

---------------------------------------


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments