Header

Heii girls!

Det er ved at være et stukke tid siden jeg sidst lagde noget ud. Min vinterferie har været lidt hektisk da jeg som sagt går på efterskole og derfor gerne vil se mange i vinterferien som jeg ikke kan se til dagligt.

(Lørdag d. 10) Den første dag i ferien, havde mig og min kæreste månedsdag. Vi havde bestilt billetter til DM finalerne i badminton nogle unger forinden. Både mig og ham holder af at spille/se badminton, så vi tænkte, at det var en fed oplevelse for os begge. Det forgik i Ceres Arena, som ligger i Aarhus. Det var smadder hyggeligt, da min kærestes far og lillesøster også var med. Vi fik set en masse godt badminton med popkorn, chips og cola. Sagt på en anden måde, at være i himlen (; Da klokken blev omkring 15, fik vi sagt farvel til hans familie og tog derefter ind på banegårdspladsens mcdonalds. Jeg fik mig en big mac og en stor cola :)) Vi havde bestilt et bord til kl. 18 i resturanten Karma, som ligger i Bruuns. Det betød, at vi havde masser af tid til, at lure efter tilbud. Jeg elsker personligt, når man køber ting på tilbud. Det er faktisk næsten det jeg altid gør. Jeg elsker den følelse, man for som "Okay.. Jeg fik MEGET mere for pengene end normalt!". Jeg fandt flere tilbud i Pieces, hvor de var ved, at bygge om. Her fandt jeg:

- 4 par glimmer sokker til 100,-

- To bare bukser til 200,-

- En hoddie til 75,-

- Et par øreringe til 79,- (Normalpris kunne bare ikke lader være heh)

- t-shrit til 129,- (Normalpris)

Min kæreste var så sød, at han ville betale vores aftensmad. Jeg har aldrig været god til, at lade andre betale for mig, men han fik mig dog overtalt..

Restauranten Karma kan jeg virkelig anbefalde, da det er et okay billigt sted, at spise men hvor maden stadig har god kvalitet. Mig og min kæreste var ihvertfald fin tilfreds med maden og servicen.

Meningen var efter maden, at vi skulle ud, at stå på skøjter foran Aros, men til vores skuffelse, var der detsvære lukket.. Vi valgte istedet, at tage tilbage til min kæreste og se melodi grand prix med hans familie. Hvilket også var rigtig hyggeligt.

- Pernille buus <33

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

OUTFIT 2.

Kjole - Ringe - Taske - Støvletter

Hej piger!

Så er det snart valentines dag. Jeg syndes personligt dagen skal nydes med eden en kæreste eller flirt. Jeg er dog i København på valentines dag, så det bliver ikke en mulighed for mig og min kæreste :((

Hvis man nu sidder derude, og enlig ikke rigtigt har nogle af delene, så brug da dagen med en ven/inde. I kan tage på cafe og være hinanden "dates". Må indrømme jeg tit selv har brugt det trick. Der er ihvertfald ingen grund til at sidde med en skål is og flødeskum derhjemme! Tro mig i bliver glade for at være taget afsted med veninden<3

Jeg håber i for en god valentines dag, single eller ej (:


- Pernille Buus 

Likes

Comments

Mit navn er Pernille Buus Søgaard, og jeg er 16 år gammel.

Jeg interesser mig meget indenfor stil som f.eks. lidt grænseoverskridene outfits. Det halter jeg dog lidt med til dagligt ;) Jeg er også en pige med diagnosen angst, som jeg har haft i flere år. Måske vil der komme nogle oplæg senere hen omkring det, hvis folk er interesseret<3

Grunden til jeg besluttede mig for, at oprette den her blog, er fordi jeg selv altid har syndes, det var fedt, at skrive dagbog, lave collager osv.. Jeg tænker, at nouw.com kunne være et fedt sted, at starte.

Til dagligt går jeg på efterskolen i Rønde. Her går jeg i 9 klasse og har linjefaget badminton. Jeg bruger meget af min tid i fitness og med venner hvor livet bliver nyt.

- knus og møs her fra


Likes

Comments