Contains affiliate links

Ja, jag är tillbaka... IGEN! Men för att få en ny start har jag raderat alla tidigare inlägg. Jag kommer heller inte använda denna blogg varje dag eller för att skriva om min vardag. Utan jag kommer ha den för att bolla idéer, inspiration och tankar. Kamerarullen på mobilen börjar bli tröttsamt full av inspobilder och huvudet flödar av idéer, därför är jag nu igång här igen för att kunna landa någonstans och plantera ut allt som finns i huvudet.

Att jag dessutom nu även har en dator som fungerar var väl egentligen den sista avgörande faktorn till att börja blogga igen och jag vet att man absolut kan göra det ifrån telefonen men det är inte min grej. Det känns bara som ett "mitt-i-farten" projekt och ett stort stressmoment bara. Jag vill kunna komma hem och varva ner framför min dator för att kika in här och dela med mig om det är så att jag har något jag vill få ut. Ingen stress, ingen press utan bara roligt!

Så för att kicka igång hela den här processen så tycker jag att vi startar med en schysst rabattkod hos några av mina favoriter. Det är nämligen så att i samarbete med Idealofsweden (ni vet dom som gör grymma mobilskal, powerbanks och andra tillbehör) nu kan erbjuda er en rabattkod för 2018. Det enda ni behöver göra är att skriva in "SE2018" så får ni hela 20% rabatt på ert köp, bra va?! Jag kommer bifoga lite favoriter jag gillar från deras sortiment, så är det bara för er att klicka er vidare på bilden för att komma till produkten/produkterna.


Innehåller annonslänkar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments