Knäppte några bilder på vad jag hade på mig imorse. "Blusen" som egentligen är en pyjamas kommer ifrån Lindex (har alltid använt den som blus, snygg ju?!) och mina nya utsvängda kostymbyxor från Chiquelle. Som jag nämnde igår så hade jag tid hos optikern idag, det visade sig att jag var översynt och behöver framöver använda mig av läsglasögon så i veckan ska jag släpa med min syster i glasögon-butiker. Hoppas ni haft en fin måndag..

// PernillaR

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Att helgen redan är över är ju ett skämt. Har dock inte gjort något speciellt i helgen därav ingen vettig uppdatering här. I veckan ska jag allra mest studera sen har jag en synundersökning imorgon, har på senaste tiden tyckt att jag ser illa i trafiken..

// PernillaR

Likes

Comments

Äntligen fredag och jag är ledig i helgen. Sitter för tillfället i skolan och väntar på min nästa lektion. Slutar runt tolv idag, vilket verkligen är lyx. Har varit så trött denna vecka så har gått utan smink och i sköna stickade tröjor varje dag, det är så underskattat!!!

// PernillaR

Likes

Comments

Ikväll ska jag spraytana mig, har gjort det tidigare men denna gång är för att testa på inför studenten. Jag är en sån person som året om använder brun utan sol, för jag är bekväm i det. Men ibland blir det lite fläckigt och det är svårt att få till det bra på hela kroppen, därför ska jag testa på nu att göra spraytan för att se om jag vill ha de istället för brun utan sol på studenten. Använder ni brun utan sol/spraytan?

// PernillaR

Likes

Comments

Gårdagen blev stress. Jobbet var stressigt pågrund av lönehelg samt kampanjer. Sedan stress till stan där jag mötte upp vänner som ledde till utgång iallafall för dem, jag åkte faktiskt hem när de gick ut var sååå trött och idag ska jag ju jobba igen. Hoppas dagen går fort!!

// PernillaR

Likes

Comments

God morgon, idag blir det jobb på schemat 10:30-17:15. Ikväll ska jag träffa tjejerna, det behövs verkligen. Och imorgon blir det åter igen jobb. Uppdaterar er senare om vad som händer ikväll!

// PernillaR

Likes

Comments

Resa? 100% ja på den frågan, jag har inte rest mycket i mitt liv än så länge men det är verkligen något jag ser fram emot att göra. Jag vill lära mig surfa, vill utforska öar och se storstäderna runt om i landet. Det är otroligt dyrt att resa så först gäller det att spara enormt mycket pengar för att överhuvudtaget komma till flygplatsen..

Studera? Jag önskar verkligen att jag ville studera, men det känns meningslöst eftersom jag inte har en aning om vad jag vill arbeta med i framtiden. Dessutom är jag enormt skoltrött, så trött på lärarnas makt och på att sitta vid en skolbänk hela dagen och studera matte. Men samtidigt vill jag inte jobba 10:00-20:15 varje dag heller, det känns också enormt tråkigt. Hmm hur tänker ni?

Drömväska? Jag vill spara en massa pengar så jag har möjlighet att köpa en dyr väska. En Gucci blir det nog den dag jag har den möjligheten..

// PernillaR

Likes

Comments

Tacotorsdagen gick alldeles för fort, nu har vi suttit några timmar och kollat på youtube och ätit chips och dipp. Mums. Pappa kommer strax förbi och hämtar mig sedan blir det en varm dusch och sägen för min del. Har en hel jobbhelg framför mig, det är jobbigare än vad man tror, dessutom är det ju lönehelg..

// PernillaR

Likes

Comments

Kommer in i perioder då det ända jag vill är att flytta hemifrån. Denna månad är en sån månad. Har en hel del tallrikar, glasunderlägg och skålar som jag verkligen vill använda nu nu nu...

// PernillaR

Likes

Comments

Hur många av liknande bilder har man inte i kamerarullen i mobilen? Detta är vårt obligatoriska ställe att fota innan vi går ut på klubben. Ovan ser ni två bilder från helgens festligheter, längtar redan till min nästa lediga helg!!

// PernillaR

Likes

Comments