Nakna på Sergels Torg

I Sergels Torg I

Mitt på Sergels Torg stod vi.
Jag är så glad att Felicia Margineanu tackade ja till att vara del av projektet som fotograf.
Min ide sedan länge va först att vi skulle stå på strandvägen men efter många om och men så bestämde vi oss att förflytta den till Sergels Torg.
Nu i efterhand så är jag jätte glad för det beslutet.

Felicia är fruktansvärt driven och när hon brinner för något så springer hon.
Sättet hon tog intiativ på och drev på med social media tillsammans med sin manager som hon tog in är imponerande. Jag själv skulle inte klara av att driva det på det sättet (just då) så jag är tacksam för det jag lärde mig.

Jag lärde mig otroligt mycket från den resan och varje år på internationella kvinnodagen blir jag påmind om den.
Påmind om att våga ta mer plats, vara mer tydlig, bromsa in där det behövs och inte släppa in människor jag inte vet någon ting om.

Felicias manager va nämligen vidrig i mina ögon.
Jag bad honom att lyfta mig lika mycket som Felicia då det faktiskt är min ide från början. Jag är väldigt noga med att man gör saker tillsammans och inte enskillt. ( Ni som känner mig vet )

Hans svar: Självklart ska vi jobba ihop men jag måste få veta om det är något mellan oss eller inte först för jag vill inte blanda jobb och rellationer.

För mig är detta ett projekt som har med kvinnlig respekt att göra.
Visst får man ställa frågan vilket jag ser som fint men där efter blev det gränslöst. Först nu 5 år senare ”vågar” jag prata om det. Innan har jag varit tyst för jag vill inte skapa något onödigt. Men varför ska jag vara tyst för att skydda någon annan?

Resultatet i projektet blev dock helt fantastiskt. Det finns så mycket kvar att göra och det är något som jag tillsammans med dessa andra kvinnor kämpar för.
Tack alla som ställde upp och tack alla för att det blev så bra.
Jag vet att detta projektet i sig inte är klart men med åren och tiden så kommer allt landa fint i mitt knä och jag kommer kunna slutföra det snyggt.
Tack 🙏


#kvinnodagen #kvinnohälsa #kvinnor #kvinnokliniken #kvinnohistoriska #kvinnokroppenärfantastisk #sergelstorg #konst #pernillapramberg

Gillar

Kommentarer