TRE FAVORITER IFRÅN MARIA NILA.

Innehåller affiliate-länkar


I paketet jag fick hem ifrån glossybox igår så fick jag en produkt ifrån Maria Nila och nämnde då att just Maria Nila är ett utav mina absoluta favorit märken för produkter till mitt hår. & därav att jag idag tänkte visa upp mina topp tre produkter som jag använder mig utav. Först och främst det nyaste tillskottet då, deras torr schampoo. Torr schampoo är något jag väldigt ofta använder mig utav, både för att fräscha till håret mellan tvättarna eftersom vi alla idag vet att det inte är bra att göra för ofta. Men även både för volymen och texturens skull i håret. Ni hittar det HÄR. Sedan har ni deras värmeskydd HÄR och det använder jag varje gång innan jag använder värme på mitt hår, funkar utmärkt och skyddar håret.

Sedan har jag nämt det förr. Men det är min absoluta favorit för mitt blonda hår. Nämligen Maria Nilas colour refresh i färgen pearl silver. För er som inte vet vad denna produkt är för något så är det en vårdande inpackning för håret med färgpigment i. Den fräschar alltså upp din färgade hårfärg medan den även vårdar håret och jag har inget negativt alls att nämna om denna, jag har den i färgen pearl silver som sagt och den är perfekt för att hålla min kalla blonda ton på håret mellan besöken hos frisören. Ni hittar den HÄR.


Gillar

Kommentarer

jenniifersplace
jenniifersplace,
Åh Maria Nilas produkter doftar så gott! Tycker dock inte de passar mitt hår, synd nog. Jag vill så att de skulle göra det 😃
nouw.com/jenniifersplace
pernillaolsson
pernillaolsson,
Åh vad tråkigt, jag älskar dem 😃
nouw.com/pernillaolsson