Rosor från min kärlek.

Förra veckan var en riktigt jobbig vecka, jag fick två stora besked som gjorde mig väldigt nedstämd. Veckan hade helt enkelt varit jobbig och B hade varit borta på jobb. Sa nog varje kväll att jag ville han skulle komma hem. & när torsdagen äntligen kom, så stod han med denna i famnen utanför min dörr. Han är helt fantastisk.

Ny månad och ny årstid runt hörnet. Det är redan tredje september idag. Så vad förväntar jag mig denna månad?

Fixa en minispadag på söndagar. Mer ansiktsmasker, mer återfuktande krämer i ansiktet och mer tid för att bara ta hand om mig.

Köpa nya höstskor. Jag behöver ett par skor som passar till höstens alla väder. Jag är en flitig användare utav skorna som liknar ridskor, vet ni vad jag menar? & gissa vart dem slutar upp varje år? Just precis, i stallet haha..

Fräscha till barret. Jag måste ta tag i mitt hår, slinga lite nya ljusa slingor och klippa bort det som är slitet.

Shoppa höstplagg. Min garderob består till största del utav söta små toppar och blusar för tillfället. Så jag måste införskaffa mig ett par nya stickade tröjor, hösten är nog här när som helst. Beställde faktiskt en igår ifrån Nakd till att börja med.

Köpa nytt gymkort. Köpte en gymkort på tre månader och har börjat följa med Billy till gymmet. Nu medan min häst är skadad så vill jag ändå kunna hålla igång under tiden. Det gick precis ut nu i månads skiftet, så måste se till att fixa ett nytt.

Hitta en balans. Samtidigt som jag alltid vill få saker gjorde och vara så produktiv som möjligt alltid, så måste jag också tillåta mig själv att bara vara ibland. Blir lätt för hård på mig själv.

Gillar

Kommentarer