FRÅGOR & SVAR.

Q - Vart har du köpt dina skinnbyxor?

A - Dem kommer ifrån Nelly. Tänkte länka dem åt er men dessvärre verkar dem vara slut.. :(

Q - Hur många dagar i veckan tränar du?

A - Eftersom att jag har Celine blir det nästan alla dagar i veckan såklart, 5 eller 6 dagar i veckan rider jag. Vill träna även mer utöver ridningen för att stärka kroppen ännu mer, men det är svårt att få tiden att räcka till tyvärr.Q - Vem är killen med tatueringar som synts på dina sociala medier senaste tiden?

A - Haha lite hemlisar får man ha.

Q - Vart har du köpt din svarta axelremsväska?

A - Den kommer ifrån Scorett, använder den flitigt så en stor tumme upp till den!Q - Spännande med nytt jobb. Vad är det för nytt jobb du har?

A - Kom på nu att jag inte har nämnt något mer om detta för er. Jag har alltså börjat jobba på ett hotell i deras restaurang, så jag jobbar mestadels under luncherna men har även börjat prova på att jobba under kvällstid med middagar och även i baren. Superkul, jag trivs! Men jag jobbar fortfarande kvar även på caféet så jag kombinerar alltså dessa två.

Q - Vart fixar du dina naglar? Och hur mycket kostar det?

A - Jag går och gör mina naglar på en salong här i Mora, Fina Naglar heter den. Rekommenderar absolut! Priset kan ju vara lite olika beroende på vad man gör, men dessa tex som jag gjorde sist betalade jag 850 kronor för.


Gillar

Kommentarer