FRÅGOR & SVAR.


Q - Har du tänkt att flytta hemifrån igen?

A - Ja alltså sedan jag var 15 år har ju jag knappt bott hemma något. Har i princip bott borta sedan dess. Just nu bor jag hemma igen och egentligen hade jag nog velat haft eget igen också. Men samtidigt så funderar jag på att bo hemma och spara mycket pengar. Har nämligen planer jag vill ska gå igenom. Så det där är en fråga jag ställer mig själv också och inte just idag har det säkraste svaret på. Men jag kan säga så här att det är planer ni nog gärna hade velat hänga på, så vi får se!


Q - Tycker inte du själv att du är FÖR smal?

A - Efter att det syntes en bild innan träning på min kropp i ett inlägg häromdagen. Fick jag flera stycken.. liknande kommentarer som denna ovan. Som jag först valde att inte publicera eller ge svar på. Men ger istället ett svar på tal här för alla. Nej det tycker jag inte och jag är fin precis som jag är och ser ut.Q - Favorit låt för tillfället?

A - Jag tror denna är den jag lyssnar på mest just nu.


Q - Jag hoppas du är glad och mår bra Pernilla.

A - Det har varit mycket på senaste men jag kan ärligt säga att jag mår bra igen. & det känns väldigt bra nu. Tack.

Q - Kan du visa vad du shoppade i Stockholm? Älskar när du visar upp sådant du handlat.

A - Jag shoppade faktiskt inte mycket alls där, jag har shoppat alldeles för mycket denna månad ändå haha.. Men det jag köpte var ett par shorts ifrån Hollister, en ny svart BH, ett par örhängen ifrån River Island samt en ny ansiktskräm bara. Inget mer än så. Dock klickade jag hem en ny body ifrån Nelly imorse samt la en beställning hos kicks nyss haha.. Kan någon klippa sönder mitt bankkort?


Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
härliga bilder 😊
nouw.com/belliblonkan
choices4life
choices4life,
"Nej det tycker jag inte och jag är fin precis som jag är och ser ut
nouw.com/choices4life