DET FINNS BÄTTRE & VÄRRE DAGAR.

Inlägget innehåller affiliate länkar.

Q - Vad jobbar du med nu för tiden?

A - Jag jobbar på en restaurang inne i stan, samma som jag varit på dem senaste månaderna nu. Då alltså som servitris. Tidigare hade jag två jobb, även ett på ett cafe, men nu har jag gått över helt till restaurangen. Trivs väldigt bra.

Q - Vart köpte du din klädställning?

A - Jag beställde den ifrån Ellos.se. Vilket är en utav mina favorit hemsidor när det kommer till heminredning, helt klart. Ni har en direktlänk till den HÄR.Q - Hur går det med ryggen?

A - Jag kämpar på, det finns bättre och värre dagar. Äter fortfarande smärtstillanden flera gånger om dagen. Provsvaren från den vanliga röntgen kom idag, där vi inte trodde det skulle synas något. Men det gjorde det, det är ryggraden.. Sjukgymnastik ska påbörjas, fler blodprover ska lämnas och jag väntar fortfarande på min magnetröntgen..

Q - Förut festade du en hel del, hur kommer det sig att du inte gör det längre?

A - Haha oj.. Festa har jag gjort mycket utav senaste åren.. Även innan jul och runt nyår blev det en hel del som senast? Men just nu när ryggen varit så dålig och jag ätit så mycket mediciner så får jag heller inte blanda det med en massa alkohol. + att jag har haft ett par riktigt bra helger ändå utan fest! Däremot tror jag att det kommer bli en utgång med tjejerna till helgen igen.

Q - Rosa väskan som hänger på din klädställning, vart kommer den ifrån?

A - Åh den fina, den kommer faktiskt ifrån Gina Tricot. Älskar crossbodybags. Här ser ni också en bättre bild på den väskan personen menade & direktlänk har ni HÄR.

Gillar

Kommentarer

jlandgrens
jlandgrens,

Vart har du köpt de skorna med pälsbollar på!! 😃

nouw.com/jlandgrens
pernillaolsson
pernillaolsson,
Dem kommer ifrån Steve Madden 😃
nouw.com/pernillaolsson