Header

Hallå där! Här sitter jag 22 år gammal efter ett livs äventyr. Jag har vart i Sverige i ynka 2 veckor och jag känner mig som 14 år igen. Hur illa? Jag vill bara sjunka igenom jorden och bli uppgrävd om si sådär 30 år.

Jag bor hemma hos mamma och pappa igen, vilket jag inte har gjort sedan jag var !!!!15 år!!!! Förstår ni?! Jag tar extra pass på nattklubben jag jobbade på som 18 åring för att ha råd med mina tatueringar när jag fortfarande gick i gymnasiet. 

Jag hade egentligen kunnat jobba på en ”riktig” bar och kunnat bli uppskattad för den kunskapen jag faktiskt går runt med. 

Nej, livet är inte alltid en dans på rosor, och mest av allt just nu, vill jag bara vinna miljoner på lotto, eller bara få en stor jävla lugnande kram som säger att det är lugnt, allt ordnar upp sig snart.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

En text jag skulle publicerat för över två månader sedan. Jag är världens sämsta på att uppdatera här. Men här får ni ett tb inlägg som första inlägget. Uppdaterar er senare om vad som hänt dessa drygt två månaderna i Thailand. (Jag trivs).

Nu har jag EN dag kvar i Sverige innan jag sätter mig på flyget och tar mig till Thailand 4 månader. Jag har endast pratat positivt och vart extremt taggad på detta. (Det är jag också).

MEN det ligger väldigt mycket bakom detta också. Det är en lång historia och det finns mycket att säga om detta så jag vet inte riktigt vart jag ska börja..

Jag har inte riktigt mått bäst på två år, jag har mått bra men inte känt mig glad. Jag har lätt för att lägga en fasad och blicka framåt, men i slutändan krockar det lite. I våras börja jag känna extrem ångest över mitt liv och min livs stil. Att aldrig ta mig själv i första hand och alltid försöka fixa andra. Jag började fundera väldigt mycket på flytt tillbaka till Stockholm. Under de två veckorna jag var i Grekland blev det mer självklart för mig att jag behövde göra en förändring. Några veckor senare beslutade jag att ta tag i detta och sa där med upp mig från jobbet och sa upp min lägenhet. Det var en fruktansvärt jobbig och känslig situation samtidigt som det var en lättnad. 3 månader senare tog jag mitt pick och pack och flyttade till Stockholm. Hade panikångest det första dagarna och kändes inte alls bra pågrund av att lämna all trygghet och alla nära i Karlstad.

Kort och sagt efter mycket funderingar några veckor efter uppsägning började jag kolla jobb i Thailand. Det kan vara det bästa beslutet för MIG som jag har gjort att tacka ja till jobb där några månader. Jag har tappat bort mig själv väldigt mycket och har alldeles för många planer och drömmar över hur min framtid ska se ut, samtidigt livrädd för att det inte ska full följas. Jag flyr inte min verklighet, utan jag behöver komma iväg och bort från ALLT. Jag behöver sätta mig själv i första hand, ta en paus och hitta mig själv igen. Jag behöver komma bort för att sedan komma hem och uppskatta allt här och kunna bli stabil och göra mina drömmar till mitt liv.

Detta inlägg skulle kunna bli en bok för att ens försöka få er att förstå en gnutta utav det som pågår inom mig. Men jag hoppas att detta ger er klarare bild och uppfattning.

Idag känns det extremt läskigt och jobbigt att åka bort då jag haft så extremt bra veckor med både gamla och nya människor. Men jag ser fram emot denna resa och detta äventyr. Jag hoppas ni alla håller tummarna för mig och ger mig en spark i baken.

Puss på er så hörs vi igen när jag är i Thailand.

Likes

Comments

Wow, vad tiden går fort! Nu är det endast 5 dagar kvar tills flytt till Thailand. Jag borde ju helt klart börja packa och ha mig, men jag är väll inte den bästa på det. Har iallafall ställt fram resväskan.. Nervositeten börjar stiga mer och mer för varje dag. Men jag är så fruktansvärt taggad och så glad över att göra denna resa med en så bra vän som Julia!

I helgen var jag iväg till Karlstad och spenderade några dagar där med fina människor. Det blev biljard häng, restaurangbesök, bowling, utgång, filmkväll, promenad, en sista kväll med gänget och lite till. En riktigt bra helg! Har helt klart fått mig fantastiska minnen och "hejdå" stunder innan resa. Sjukt laddad på att ta mig tillbaka till Karlstad efter Thailand.

Idag ska jag helt klart börja packa, eller iallafall lägga fram det som ska packas. Ett lycka till för världens sämsta packare! Vi hörs.

Likes

Comments

Jahapp, då ligger man här och försökt somna i 3 timmar. Väldigt mycket ångest över att vara i Stockholm och det resulterar med att ta min sömn med sig.

Igår tog jag nämligen mitt pick och pack från käraste Karlstad till Stockholm, vilket rent ut sagt känns bajs. Men varför? Några månader har det vart jobbigt i Karlstad och jag har känt att jag inte gör något med mitt liv. Det slutade med att jag för 3 månader sen sa upp mig från jobbet, sa upp lägenheten osv. Om ynka tre veckor åker jag till Thailand med min fin fina vän Julia. I Thailand kommer vi att jobba 6 dagar i veckan och spendera dagtid och lediga dagar på stranden och till annat skoj hitte på. Hur länge kommer vi vara? Ja jo.. Så länge vi pallar. (Ungefär 4 månader).

När jag kommer hem från Thailand så kan jag nu trots allt (alla "jagvetinte" vifårse" "kanske") säga att jag kommer att flytta tillbaka till Karlstad så fort det går.

Och japp, detta var jävligt kul och läsa va?! Tänkte nämligen att jag ska uppdatera er om att jag lever här när jag är i thai. Så varför inte tjuvstarta med ett sånt där konstigt Pernilla inlägg när jag inte kan sova. Pusssss.

Likes

Comments

Ibland måste man älska denna adhd hjärna jag har innanför skallbenet. Det är morgon och det är toppen väder, jag tar hundra år på mig att ta mig till gymmet som varje morgon. Skulle börja jobbet sent idag, men får öppningen istället. Några timmar extra tackar man inte nej till innan man ska iväg på en Grekland resa i två veckor.

Jämfört med mitt senaste inlägg (typ en månad sen?!) så mår jag bra, riktigt bra. Det kan fortfarande gå lite upp och ner vissa dagar, men det hjälper extremt mycket att jag har så mycket att se fram emot. På söndag ska jag få nytt hår!! Beslutsångest om jag ska våga färga det mörkare innan, eller ha mitt ful kiss blonda trashiga hår?. Kommer även få krama om mamma och pussa på mina älskade hundar som jag inte träffat på ÖVER två månader. Det blir nämligen en dagstur till Stockholm nu när man är halvt flintis och behöver nytt hår snabbt. Om en månad blir det Stockholm över en helg som ska spenderas till familj, släkt, vänner och mer bläck på huden, yey! Två veckor efter det åker jag till Grekland i två fantastiska veckor med bästa Bella. Jag älskar att ha saker att se fram emot.

Och jävlar vad jag saknar att ha hund. Jag saknar min Kelly. Jag saknar att gå långa promenader i amazing solsken, galna hundar som krockar i träden när det springer runt i skogen. Jag saknar springturerna. Alla tusen pussar (inte som man får, utan själv måste ge) min Kelly är en primadonna om ni inte träffat henne. Jag saknar till och med skällandet och hoppandet. Jag saknar hundliv. Och jag vill ha fler hundar. Jag vill ha en engelsk bulldog som ska heta Maggan och åka skateboard, jag vill ha en prazsky krysarik i blue merle. Men mest av allt vill jag ha tillbaka min älskade Nella, fina fina Nella..

Jag blir förvånad om någon ens orkar läsa mina långa inlägg som typ är helt upp och ner och ingenstans. Nu SKA jag gå till gymmet. Lite stress innan jobbet börjar. Puss på er och hoppas ni är lika glada på livet som jag!

Likes

Comments

Denna tid på året kommer alltid vara den värsta för mig. Jag känner inget eller alldeles för mycket, och det är jobbigt, så fruktansvärt jobbigt. Jag får anstränga mig varje dag för att vardagen ska hålla ihop för mig. Jag håller huvudet högt, jobbar på som vanligt, gymmar nästan varje dag för att få ut lite endorfiner. Äter bra och umgås med mina vänner när jag kan. Trots denna hatkärlek till allt just nu så har jag tyvärr inte så mycket kraft som jag tror. Försöker därför planera in en tripp till Stockholm, hem till mamma och pappa där jag kan få vara mig själv för några dagar och faktiskt få må dåligt. För just nu orkar jag inte med denna förbannade jävla depression något mer. (Tack för att jag fått skriva av mig om det).

Det var några månader sen jag skrev och jag har inte alls haft tankar på bloggandet tyvärr. Nu blir det av då det är fruktansvärt skönt att få skriva av mig när huvudet är lite överallt och ingenstans. Livet rullar på och det är inte så mycket som händer för tillfället. Men update av lite som har hänt..

- Jag har flyttat till ny lägenhet.
- Min sleeve är klar.
- Jag har blivit vegetarian igen.
- Kelly har fyllt hela 6 år.
(Kommer inte på något mer roligt).

Varför jag är tillbaka och skriver i bloggen nu är för att planen är att så fort jag köpt mig en data så ska jag börja skriva igen. Jag ska leta upp en skrivkurs så att jag kan utvecklas och jag ska börja planera mer avancerade föreläsningar att utföra. Därför känns bloggen som ett bra håll igång och skönt att lätta på tankarna här. Sen är det väll roligt för er att få stalka mig lite ;;)

Likes

Comments

VI VISSTE

It´s never been easy for me
To find words to go along with a melody
A silent chorus is not that bad
And I´ll stop now
Cause leaving is sad

Det spelar ingen roll att vi fann varann
En vecka går fort men sex år, är en evighet
Vi visste från början att det skulle va kört för oss
Men ändå så gav vi oss fan på
Att släppa loss känslorna och vi

Vi sa att det löser sig
Att allting har ett slut
Att dagarna går men vi räknar dom inte mer

It´s never been easy for me
To find words to go along with a melody
I silent chorus is not that bad
And I´ll stop now
Cause leaving is sad

We knew all along
There´s an end to everything
Days go by
We´re not counting anymore

Det spelar ingen roll att vi fann varann
En röst är en tröst som bli svag fort
Den gör sig bäst med allt det andra men vi
Vi sa att det löser sig att allting har ett slut
Dagarna går men jag räknar dom inte mer

It´s never been easy for me
To find word to go along with a melody
A silent chorus is not that bad
And ill stop now cuz leaving is sad

It´s never been easy for me
To find words to go along with a melody
I silent corse is not that bad
And I´ll stop now
Cause leaving is sad

Vi visste från början
Att allting har ett slut
Att dagarna går
Men vi räknar inte ner

Likes

Comments

Hela förra veckan bestod utav träning och jobb. Helgen blev det öppningar, så 11,5 timmars jobb på fredagen och 12 timmar på lördagen. Efter städning så skulle det bara bli en efter jobbet öl, men blev ett jävla röj hela natten med krogfolk. Söndagens spenderades helt enkelt i soffan med sömn, god mat och filmer. Bölade sönder till "meet my valentine". Idag var det jobb igen.

Imorgon så har jag ledig dag, så blir att träna, tvätta och städa. Sen så ska jag spendera kvällen med en saknad vän. Har några dagar att se fram emot och det känns lovely. På lördag är jag äntligen ledig, så då blir det en efterlängtad ut gång med mina favorit brudar. På söndag bär det av till Stockholm för att träffa underbara familjen och även tatuera mig, yey!!

Likes

Comments

Jättekul att jag skrev ett långt inlägg med uppdatering till er, så råka jag radera hela skiten när jag skulle köra in lite bilder i inlägget. Duktigt!! Tur att jag tyckte inlägget var skit..

Men eftersom att det första inlägget blev skit så tänker jag inte försöka mig på ett till skit inlägg. Ni får istället en kort och enkel uppdatering om mitt mycket intressanta och balla liv. Sist jag uppdaterade er så var det en vecka kvar till Cypern, nu är det drygt två veckor sen jag kom hem därifrån. Resan var bra, över förväntan faktiskt! Sol, bad, festande osv.. En dag provade jag även på parasiling, bland det häftigaste jag gjort!

Dagen efter hemkomst så blev det iväg till tatuerings studion och påbörjade min cover up på armen, galet nöjd hittills! Om två veckor gör jag klart hela och även lite utfyllning. Hejhej sleeve, du är så välkommen!

Menmen, dessa dagar tillbaka i Karlstad har spenderats till jobb, vänner, träning och lite för mycket alkohol. Så tänkte försöka mig på en vit månad (skulle egentligen behöva ett år). Men skärpning till lilla mig nu, får fokusera stenhårt på träningen och jobbet. Nu ska jag väcka lille valpen jag blivit hundvakt till så ska hon få följa med mig till tvättstugan. Ha de gött så länge!

Likes

Comments