Karma existerar & besök på Qui

Livet, Beauty, Thoughts

Igår fixade jag näsan hos Dr. Nina på Qui! Äntligen liksom... 😱 Hon har ju flyttat utomlands nu så man får passa på när hon är hemma. Hon är verkligen bäst i världen på det hon gör. Men hon är fullbokad så förlåt alla följare, ingen promo denna gången!! Vi fyllde på lite men det krävdes inte mycket då det redan fanns ett underlager. Det är inte så att någon märker. Eller? Men ärligt talat, sen den dagen då Nina sprutade in fillers på näsbenet så finns det ingen väg tillbaka. Den är rak, jag är complete och nu är jag en tjej med rak näsa. Klappat och klart.


Ni vet att ni får 20% rabatt på alla filler och botox hos Dr.Sylvia på Qui? Hon är min andra stjärna i livet och är riktigt duktig. Använd koden "Pernilla Måneschiöld" på bokadirekt.se

Jag måste bara dela med mig om detta.... Tänker ni någonsin på Karma? ✨Typ, som ta upp plasten som någon slängt på gatan, ge någon en komplimang, rädda någon från att hoppa från en bro? Alltså, vad du än gör mot andra, både människor och djur, så överväger universum om du ska belönas med tur eller otur, lycka eller olycka. Jag har alltid levt med den känslan. Den är del av mig, alltid påslagen. Men jag har aldrig tänkt på att det faktist ska ge mig något mer än bara en känsla. Men.... Nu har det sjukaste hänt! 🍀 Jag tappade min klocka för två månader sedan. Det var en 16-års present från min avlidna mamma, så det är en en del av hennes minne och typ det mest värdefulla jag äger. Jag har gråtit, upplevt ångest och hatat mig själv så mycket över att den var borta. Men i helgen kom en vän fram och ba "Du, vi har hittat din klocka!" Jag ba oh my shit, är det sant?? Ni förstår inte den känslan! Det var som att få tillbaka en del av Mamma. Åh jag är så jäkla lycklig!

Karma is my girlfriend 🌈Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229