Ingen motivation

Fitness/träning, Hälsa, Vardag


Måndag igen o slut på ledigheten för ett tag.

Hade ingen motivation alls idag för åka till gymmet men åkte ändå o körde ben. Blev dock inget långt pass då orken inte infann sig men jag avslutade 10 min i trappmaskinen i allafall. Vet inte om det är en ny förkylning på gång lr bara lite för mycket gott som åkte ner i helgen.

Gjorde en tårta i lördags då hjärtat fyllt år. Den mumsade vi ju förstås på. Annars har det knappt blivit nåt godis. Lite i lördags bara. Men den räckte nog till. Tur vi fick gäster igår som kunde hjälpa till o äta upp den😜

Innan hann vi med en tur i skogen. Hela familjen var ute o gick o vi tog rundan hemma som i vanliga fall tar ca 30 min att gå runt men med mängden snö som kommit tog det nästan 1 timme. Blev förstås en hel del lek o spring på vägen då snö är det bästa Django vet. Så mortion fick vi iallafall så det räckte o blev över.

Får se om det blir en kvällsrunda oxå fast nere i samhället där det är upplyst. Väglaget var ju inte det bästa förra veckan så på slutet var det bara skönt att komma hem o inte bege sig ut igen då det vräkte ner snö o var oplogat på sina håll.


Vägen hem i torsdags. Inte så kul. En lastbil halvvägs ner i diket o bussen som satt fast bakom lastbilen. Men vi lyckades ta oss förbi så vi slapp vända. Nu är det kanonfint ute men skit kallt. Hemma har vi haft 14 minus sen i lördags. Men hellre kallt än blaskigt o nån plus lr minusgrad. Tyvärr har dom ju lovat plusgrader senare i veckan.

Hoppas ni haft en fin helg!

/Pernilla

//Pernilla Lundqvist

Gillar

Kommentarer