Cardio o rödfärg


Idag vaknade jag strax innan kl 6 med huvudvärk o var tvunget att kliva upp o ta en tablett. Lyckades somna om o tog lite extra sovmorgon vilket nog var behövligt för att få bort värken. Men nu är allt i sin ordning igen o jag har precis stoppat i mig lite lunch efter cardion som fick bli efter frukosten idag.

I somras byggde mannen en duschhörna intill ingången till bastun. Vi planterade en stockros (ska bli en till) o en klängros som ska få fylla armeringsnätet som insyns skydd. Han valde plaströr till duschen då solen värmer upp vattnet så man kan få varmvatten, annars är den kopplad till trädgårds slangen som bara har kallvatten. Perfekt i somras för att duscha av hunden när det var som varmast.

Nu håller jag på o målar om huset. Som ni ser så har planket en ljusare röd färg än själva garaget. Tanken är att alla byggnader ska få samma färg. Faluljusröd, som jag försökte intala mannen om innan men han ändrade sig tillslut. Den är ju helt klart snyggast!

Idag skiner iallafall solen men det blåser här o det kändes lite kallare i luften idag. Vi har fortfarande en massa äpplen kvar o jag är lite sugen på att pressa nåra för att göra must. Så mycket har vi inte så det lönar sig att skicka iväg o musta. Men till nästa år kanske.

Vad har ni för planer idag?


//Pernilla Lundqvist

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Skönt att huvudvärken har släppt. Det är verkligen så tufft med huvudvärk tycker jag, det kan verkligen förstöra en hel dag.
Vad mysigt med målning. Låter hur mysigt som helst. Stor kram!
nouw.com/missjohansson
PernillaLundqvist
PernillaLundqvist,
Tack fina du! Ja, det kan verkligen förstöra en hel dag.
Det är jobbigt att måla men resultatet blir så fint så det är värt det! Ha fin dag o stor Kram till dig med!
nouw.com/pernillalundqvist