Still alive

Nei, ser man det... nesten en hel måned siden sist jeg la igjen noen spor innpå her. Desember har vært et eneste tettpakka kjør, så jeg er utrolig glad for at denne jula er over! Godt nyttår, forresten. -Og god jul som var.

Allerede 1. Januar pakket jeg ned hele jula. Ikke det at vi hadde så veldig mye julestæsj, men nok til at det var fantastisk å få plassert det i ei eske på loftet. Jeg elsker vanligvis jula, men nå som jeg begynner å nærme meg høygravid.. har desember og feriedagene vært alt annet en kos og avslapping. Maximilian skjønner jo enda ikke noe av julefeiringen heller, så det har ikke akkurat gjort meg mer motivert, haha. Satser på at det blir litt mer stas for alle menn til neste år når han er 2,5 år og har en lillebror på 9 måneder!

All over da, så har vi hatt flere koselige dager med familiene på begge sidene, spist utrolig mye godt mat, og fått masse fint! Maximilian ble overlykkelig da han fikk seg en elektrisk Lamborghini til jul som han han sitte i, og a mor ble i ekstase da hun fikk seg en ny støvsuger, samt ei ny stekepanne! #VoksenLivet. Jeg og Thomas skulle ikke kjøpe gaver til hverandre heller, men luringen hadde til min store overraskelse fikset gavekort på rygg og nakke massasje til meg! Amen, he’s a keeper. For er det noe jeg virkelig trenger nå etter jula, så er det akkurat en massasje.

Hverdagen har endelig begynt igjen, og et nytt og utrolig spennende år står for tur! Vi skal gå fra 3 til 4, jeg skal gjennom en fødselen om ikke så alt for lenge, dåp, bursdager, ferier, osv. Vi har som familie ekstremt my å se fram til, og jeg gleder meg virkelig til å bare begynne. Selv så har jeg mine mål, og håper av hele mitt hjerte at jeg kan på dette tidspunktet til neste år, klappe meg selv på skuldra.

Nå skal jeg hive i meg litt frokost, før en pitteliten høneblund står for tur. Lytt til kroppen sa de, så da gjør jeg det. He- he. Skal også komme med en ny gravidoppdatering i løpet av dagen! Alt for lenge siden sist... jiizes.

Liker

Kommentarer