Varför ska de va såhär? Idag är det nästan bara killar som spelar hockey. Delen med tjejer är väldigt liten. Men varför ska de då va så att tjejer bara får spela med killar till en viss ålder. Kan inte riktigt förstå varför tjejer inte ska få spela med killar hela livet. Om ni kollar på NHL finns de bara kill lag oh tjejer får inte va med och spela där. Jag själv har varit intresserat av hockey hela mitt liv och även spelat när jag var yngre. Varför, varför. varför? Tjejer är lika bra som killar. Jag tycker detta ska ändras.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Djur på cirkus är INTE okej, Visst nu tänker väll vissa men vad blir en cirkus utan djur jo typ inget, det blir det inte heller för att djur ska inte plågas för att andra människor ska få underhållning en fredags kväll alltså nej!!!! Dem har också ett liv precis som du och jag tänk att dem har kanske fått en familj och då så kommer djurfångarna och fångar in den blivande mamman eller pappan. Tänk att deras liv på cirkus består 96% i en bur och 4% på scenen. Det är så sjukt att människor kan göra såhär mot ett djur att plåga det och träna att göra "coola" saker så att publiken blir nöjda. Det här är ju mest riktat åt människan som plågar djuren men också lite åt folket som betalar pengar för att gå och se på när djuren ser "glada" ut och är jätte "duktiga" men dem verkar inte veta baksidan på en cirkus hur mycket djuren får lida, Kanske aldrig kommer komma ut från den där jävla buren aldrig få träffa kompisar i naturen aldrig få se gräs aldrig få se frihet aldrig kommer kunna få springa fritt.

Men snälla tänk på hur djuren har det när ni inte ser dem på cirkusen dem är helt förstörda inuti som att en människa kan också må dåligt och se glada ut men man måste kunna se från olika perspektiv se liksom från en männsika med depprission liksom hur mår dem inuti?? samma sak med djuren dem mår säkert piss bokstavligt talat... säger bara en sak betala aldrig pengar för att gå på cirkus gör nått vettigare istället gå på djurparker för där mår djuren iallafall bra och får gå fritt dem blir inte plågade för att tvingas göra något så gör det iställer så att det blir stopp på CIRKUS!! //julia

Likes

Comments

Skolmaten är ett ämne som jag slår vad om att ingen kan ha missat. Jag är som alla andra och kan inte direkt säga att maten i skolan är god. För det första är det ingen näringen i maten. Om maten inte är god betyder de att knappt ingen äter och då orkar man inte dagen. Ifall man inte orkar dagen blir det att eleverna inte direkt orkar plugga i skolan och många får inte mer en E i betyg. Vet så många som har skrivit om detta så kommer inte gå in 110% på de här. Istället så ändra bara maten till som den var 2008 eller något. Maten var god och folk åt.

Likes

Comments

Folk som kör för fort på vägarna när folk är ute och går medsina hundar eller bara är ute och springer. Men vi som har häst och rider utepå vägarna såklart har väll folk reflexvästar eller något liknande så dem synsnär det är mörkt ute.

Men detta är även när det är ljust jag har bara haft hästari mitt liv som är rädda för saker på vägarna som traktorer lastbilar,motorcyklar eller vanliga bilar. Kan slå vad om att det är flest hästar som ärrädda för saker på vägen än att dem inte är rädda, för att dem kör fort och dåfår hästarna såklart respekt för fordonet.

När folk saktar ner lite men sen kanske direkt efter gasardem på igen som att hästarna inte blir rädda, Men det blir dem för att dem hörfordonet och ser det så att det kan fortfarande ske saker därför kan man gasapå lite efteråt när man ser att det går bra.

Men vissa människor kan ju inte ha någon respekt alls fördetta.

Hörde för någon vecka sen att en A-traktor kört på en hästnär en tjej hade varit ute och gått med sin häst, helt sjukt att man kan göranågot sånt, hästen kunde ju blivit så rädd att den dog. Tänker inte människanpå det? Det är sjukt viktigt att vara försiktig i trafiken med både hund,människor och hästar.

Och såklart tackar vi när en bil kör jätteförsiktigt förbiför att det var omtänksamt, så att man slapp ligga i backen som jag somhästägare gjort nästan varje år jag haft häst nästan när jag börja rida när jagvar 3 då tog inte heller folk hänsyn om att ett litet barn sitter på en hästnär det är snö halt och mörkt ute.

Om bara alla hade tagit hänsyn hade allt varit bra dettahade inte varit nått problem och vi hade inte behövt klaga och blir arga. //julia

Likes

Comments