Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känslan att efter man förlorat ett barn i magen, höra hjärtljud, se och känna sparkar, är nog det bästa jag vet. Har varit så orolig och inte ens vågat föreställa mig att det ska gå bra den här gången. Men, är nu i vecka 21, har varit på ultraljud och allt såg helt perfekt ut.
Så kul att jag kommer bli mamma i början av juli. Missfallet jag fick i slutet av augusti var det jobbigaste jag behövt gå igenom både psykiskt och fysiskt. Men är otroligt tacksam över den upplevelsen och jag lärde mig mycket av det. Ta aldrig barn eller liv för givet, det är en Guds gåva, inget som vi människor kan styra över.

Igår var jag hos barnmorskan, berättade att jag inte alls känner nå sparkar eller liknande och att jag, trots att jag vet att allt såg bra ut på ultraljudet, kände mig lite orolig. Som tröst lyssnade vi på hjärtljudet, det var så skönt att bara få bekräftat att allt är lugnt, jag är bara nojig. Men hör och häpna, i morse när jag vaknade kände jag hur tydliga sparkar som helst, dom tillochmed syntes utanpå magen. Som jag har väntat!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

I onsdags hade jag och Lizmari mysigaste dagen. Bakade en hel massa lussebullar och lyssnade julsånger, drack julmust! Det var då mys, å nu har man frysen full med bullar oxå! Det sitter ju aldrig fel. :)

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig, riktigt skönt. Känns som att jag fått så mycket gjort, hunnit tvätta, diska, laga mat, storhandla, köpa julpynt och haft lillebror och Simon på besök. Väldigt mysig, nu är de lite julkänsla i huset. Har fått massa Yankee Candle ljus av mamsi som hon köpt när hon å papsi var i USA. Dom brinner för fullt och luktar så gott!
Vet att många har åsikter om att ha julpynt redan i november, men jag har varit så taggad sedan i september så jag ba kör! Älskar julen, alla lukter, ljus å bara mysiga kvällar.
Nu ska jag och Erkki äta lite kvällsfika och sen ska jag vika tvätt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Igår kom Lizmari på den briljanta idéen att jag skulle bjuda hem henne, Ida-Mari och Maria på mat. Sagt och gjort, tacogratäng stod på schemat så sökte fram mamsens hemliga recept, handlade, for hem och började laga. Och tro mig när jag säger att det var det godaste maten jag ätit på väldigt länge! Inte nog med att jag tyckte den var suveränt god, utan mina väninnor höll med. Det är alltid roligt när man lyckas med mat. Sjukt roligt att ha dom tjejerna på besök, låter klyschigt men vi både skrattade och grät! Tack för mig, hej!

Likes

Comments