Header

Häromdagen hämtade jag ut fölens pass! Ofsi från Håkanssons Gård fick hingsten till namn och Heba från Håkanssons Gård fick stoet till namn! Dom är så underbart kelna och goa!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag var det dags för Ellas 4 års kontroll på BVC som gick kanon! Hem och pausade lite i soffan innan vi begav oss ut för att fixa vatten till hästarna och lite annars smått som skulle fixas! Barnen blev törstiga och smakade på hästarnas vatten vilket hästarna tyckte va lite konstigt!

Likes

Comments

Igår var det Hugos födelsedag, 6 år! Fattar inte var tiden tar vägen!
Varit en helg med fullt ös! Hugo hade barnkalas i fredagskväll, jag bowlade i lördags, Ella hade barnkalas på söndag fm och sen på em hade vi kalas för släkten!

Likes

Comments

I måndags fyllde Ella 4 år och det var en nöjd tjej som såg vad där var i paketen! Ridbyxor, tröja, munktröja, och ridstövlar och lite annat! Hon har tjatat om detta ett tag så det var så härligt att se hennes min när hon öppnade det!

Likes

Comments

Just nu är det en jävligt tuff tid! Känns så hopplöst ibland med vissa saker! Kämpar i omgångar varje dag för att hålla tillbaka tårarna men ibland går det inte! Vet snart inte hur jag ska orka! Kämpa kämpa!!!!

Likes

Comments

Idag fyller pappa 60 år och det firade vi med att köra gokart, restaurang och fika hos pappa! Det där med gokart är både lite läskigt men samtidigt kul 😊

Likes

Comments