Header

Vill bara passa på att önska alla en Glad Midsommar 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ikväll var det dags för sommaravslutning på dagis och därmed Hugos sista avslutning på dagis! 6åringarna avtackades med en ros och en tavla! Känns lite konstigt att dessa åren gått så fort och nu ska han börja skolan i höst! Galet! Bjuder på lite bilder från kvällen!

Likes

Comments

Ja i helgen blev poolen färdig och den fylldes med vatten! Underbart! Det blev premiär dopp i söndags för hela familjen 😊 Nu hoppas vi bara att värmen kommer så man kan utnyttja de fullt ut!

Likes

Comments

I lördags blev själva trädäcket och staketet färdigt och igår började pappa sätta brädor runt om så man inte ska kunna se in under de! Och självklart saknas poolen! Tanken var att den skulle komma på plats igår men det regnade och var allmänt tråkigt väder så det blir nog imorgon ist! Åkte ner i skogen och grävde upp några ormbunkar som jag planterade i krukorna och satte på trädäcket men får se hur länge dom överlever, annars får vi väll gräva upp nya 😁

Likes

Comments

I söndags morse åkte vi till Lalandia med syrran och hennes familj! En trevlig och rolig tripp förutom att Ella fick vattkoppor! Vi bara väntade på att det skulle bryta ut men det kunde väl väntat några dagar till så vi hade hunnit hem! Vi åkte hem en dag tidigare! Hon har ju fått det mycket värre än vad Hugo hade det! Igår började hon klaga på att hon hade ont i halsen och när jag tittar så har hon ett par vattkoppor i munnen och är väldigt röd med vita prickar i halsen! Min tanke var att det antingen var vattkoppor i halsen oxå eller halsfluss! Ringde vårdcentralen och fick tid idag, å visst var det halsfluss! Stackars min lilla tjej! Så nu blir det penicillin i 10 dagar!

Likes

Comments