Header

Ja det blev det ett besök på i söndags i Malmö! Vilken show! Riktigt bra och värd varenda krona!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För ca 1 månad sen så tackade jag Ja till att jobba på ett boende som jag är vikarie på och hade då inte en tanke på att det var bowling match som idag! Var ledig från mitt vanliga jobb igår då Hugo skulle till barnmottagningen och började sen jobba kl 14 och slutade imorse kl 07! Hade sovande jour mellan 22-07 men blev inte mycket sovit! Var bara till att hem o släppa ut hästarna och in i duschen för att sen iväg till Kristianstad för match! Först med Allön (herrarna) där vi vann med 20-0 och sen med Söder ( damerna) där vi vann med 11-8! Så jävla gött! Inom maxi för att handla så vi kunde göra hemmagjorda hamburgare som barnen önskat o sen hem o tillaga! Varit rätt sliten ikväll och nu har jag äntligen landat i sängen och hoppas jag får ligga här till ca 9 imorgon 😄 Natti!

Likes

Comments

Ja det har det varit en vecka nu och det har gått fort! Först och främst så avslutade vi 2016 med lite vänner här hemma och började det nya med några av dom då dom sov över! Tack för en trevlig nyår alla som var med!
Nu är denna helgen slut och det är dags att sova vilket jag skulle gjort för ett par timmar sen men fastnade som vanligt i soffan till en bra film! Natti!

Likes

Comments