Header

Har länge haft ett par trisslotter liggande i väskan i väntan på att bytas in! Idag blev jag färdig till det och fick nya lotter för 150 kr! Tyvärr blev där bara 130 kr i vinst men det blir nya lotter för dom med! Får hoppas på större vinster på dom sen 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ja så kan man väll säga om vår helg! Lördagen gick åt till att bowla där vi vann och behöll vår serieledning 😃 Barnen var hos mamma då Andreas plockade potatis! Skickade med barnen pumpor som dom kunde pyssla med och fick hem två fina som dom gjort! Kvällen spenderade vi här hemma tillsammans med Ina och Marcus med gott käk och kortspel!
Idag har Andreas fortsatt plocka potatis, åkte ner en sväng för att se hur det gick och även för att Ella så gärna ville åka med en runda! Tror hon tyckte det var rätt kul och ännu roligare va de när hon kunde sitta/stå i morfars knä för att plocka bort jord som kom bland potatisarna! Själv har jag renbäddat, städat, mockat, fyllt på vatten till hästarna, kört in ved, kollat över stängsel i dom hagarna som hästarna ska gå i på vintern, frostat av frysen och lagat mat till alla som hjälpt till i helgen med ved och allt 😊 tack alla för hjälpen!

Likes

Comments

Ikväll på Hugos bowling träning gjorde han sin första strike i första rutan! Snacka om att han blev mallig 😊

Likes

Comments

Ja det går framåt! Längtar så tills de är färdigt, vill ju hinna prova rida Kilja där en gång innan hon ska gå på "mammaledigt"! Dom kom ju i måndags och började och ska va här tills dom är helt klara! Får se hur länge det blir!

Likes

Comments

Igår var det dags för Hugos 5 års kontroll som gick kanon! Det va även spruta som gällde och detta har han haft lite panik över i en månad typ! Det gick hur bra som helst och han hoppade upp i Andreas knä och satte sig och sa bara aj och sen va de över och va så jäkla stolt över detta! Vår duktiga kille ❤

Likes

Comments

Idag kom Fenzos kompis Morris på besök och jäkla vad dom har sprungit och busat! Så jäkla kul att se när dom leker på samma sätt 😊
Imorgon kommer dom även och fortsätter med bygget, hoppas dom blir klara med det nu snabbt 😊

Likes

Comments

Igår bar det av för bowling i Helsingborg och Staffanstorp! Vi lyckades få med oss två vinster och mitt knä höll 😊 Borde kanske inte egentligen ha spelat men envis som man är så skulle jag med! Jag ger mig inte i första taget ska ni veta! Nästa helg har vi enkel match i Karlskrona och sen är det två veckors uppehåll innan det är dags igen! Efter denna helgen är vi även i topp i serien, ska bli spännande och se vart detta slutar!

Likes

Comments

Igår blev det ett besök hos läkaren igen då mitt knä fortfarande inte kändes bra! Förstår att det tar tid för det att bli bra igen men med den gissningsleken dom hade på akuten så ville jag kolla det igen! Även läkaren på akuten sa att om det inte blivit bättre om två dagar så får du söka igen! Läkaren som jag nu träffade igen sa att det såg bättre ut när jag gick men att det nu var svullet! Han tror det är en inflammerad menisk och sen att jag hade fått vätska i knät! Såg bara framför mig att han skulle säga att dom skulle tömma det men som tur var så sa han inte det! Vet i fan om dom hade fått göra det heller! Jag och nålar går inte så bra ihop! Han sa iaf att det blir inte värre och att jag skulle hålla igång som vanligt i det som gick! Frågade han om jag fick bowla i helgen och det var inga problem så imorgon bär det av till Helsingborg och Staffanstorp! Hoppas nu bara det går att bowla så det inte gör ont! Har både lindor och knäskydd med! Har provat gått här hemma nu ikväll och låtsats bowla och då har det inte gjort ont iaf 😊

Likes

Comments

Igår var jag o grannen ute o sprang/gick å när vi var påväg hem så bara small det till i mitt knä och kunde inte böja benet! Alltså vilken smärta, fy fan! Tog mig hem haltande iaf! Åkte till vårdcentralen idag där dom misstänkte inkilad menisk och skickade mig på röntgen och sen till ortopeden i kstad! Röntgen visade inget på skelett skada så vidare till kstad! Efter lång väntan kom jag in där läkaren inte tycker det behöver röntgas! Hon tror inte att det är menisk men tror kanske ändå att det kan vara det eller bristning i muskel/ledband typ! Fick med mig kryckor hem och ska äta ipren o Alvedon typ! Ibland förstår jag mig verkligen inte på sjukvården!

Likes

Comments

Idag fyller min systerson Isac 1 år 💙 Det firades med kalas! Tänk att det gått 1 år sen han föddes, tiden går så himla fort! Snart är det dags för sängen för barnen och även för mig för annars kommer jag aldrig vakna när klockan ringer 04.45 😴 Fattar inte hur jag ska klara gå upp så tidigt!

Likes

Comments