Header

Här kommer lite bilder från våra första dagar på semestern 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Då sitter vi på tåget nu mot Kastrup och imorgonbitti går flyget mot Gran Canaria! Så skönt ska det bli att få komma iväg en vecka ☺ Linnea ska bo där hemma och sköta om alla djur så det känns bra! Får se om jag kan göra något inlägg i veckan annars får ni se bilder när vi kommit hem ☺

Likes

Comments

Idag ringde dom från dagis vid 11 och sa att Hugo inte mådde bra så jag fick hämta han! Sov som en stock när jag kom medan dom andra satt och åt! Tror han sov i över två timmar i em vilket han nog behövde! Han kände sig bättre och ville gärna följa med till mormor ikväll som planerat! Körde lite tidigare för att hinna tvätta bilen och precis när jag tryckt in koden och kör in så spyr Hugo! Å vad gör jag nu tänkte jag? Hittade tre servetter som va lite till hjälp och när tvätten var klar så fick jag in på macken för att hämta papper och en påse! Fick åka hem och lämna Hugo så jag och Ella fick åka själva! Hugo hade inte kräktes mer under kvällen som tur va så det berodde nog på hostan som han har! Typiskt nu när vi ska ut och resa! Hoppas han blir bättre till imorgon!

Likes

Comments

Ja det är vad min helg har bestått av! Roligt har det varit och även gått bra! Igår var det dubbelmatch med bowlingen i Nybro och Olofström, vi vann med 19-1 och 17-3, själv gjorde jag 787 och 895 vilket jag är rätt nöjd med då det var lång olja i båda matcherna! Hallägaren i Nybro sa även att vi gjorde hallrekord där, kul! I Olofström spelade vi ännu bättre och slog över 6000 för första gången i år vilket då är säsongsbästa!
Idag var det dags för Islandshästensdag i Helsingborg och då tävling för mig och Kilja! Har haft lite problem med henne i ridningen ett tag men dom sista dagarna har det känts lite bättre och att vi är på rätt väg! Idag kändes det även så ☺ vi hamnade på en 6-10 plats av ca 40-50st i denna klassen! Kul!

Likes

Comments

Ja så är verkligen dagar just nu och det är så drygt! Känner inte att jag kan slappna av alls och det bara snurrar i huvudet! Körde in och ombesiktiga släpet innan idag men jag fick köra hem igen då påskjutsanordningen inte ville gå isär efter att dom provat den så jag hade inga bromsar längre! Å jag som ska iväg och tävla med hästen på söndag! Det var ju snällt iaf att jag fick köra ut igen och komma tillbaka när de är fixat så jag slipper betala ännu en besiktning! Blir så trött på detta krångel med släp och bilar! Ahhh! I em kom Leah och hennes mormor gående så dom kom in och lekte lite innan jag skulle rida! Det blev endel hoppande på studsmattan ☺ Hugo har länge pratat om att göra egen glass och när jg var på stan härom dagen så hittade jag några roliga formar till det så ikväll har dom ställts in i frysen! Blev två cola, 2 vatten och två juice! Nä nu måste jag försöka somna då klockan ringer 05.30 för att sen åka iväg och bowla hela dagen!

Likes

Comments

Börja må skit emellanåt nu igen! Vissa saker som gör att jag blir påmind om det som hänt/varit! Jag vill verkligen inte må så dåligt igen och det är så sur att vissa personer är orsaken till detta! Fan!! Jag kan inte slappna av och huvudet går på högvarv hela tiden! Usch!

Likes

Comments

Alltså detta underbara väder som är just nu är bara helt underbart 😃 Man vill bara va ute och njuta! I em när barnen blivit hämtade från dagis så packade vi ner lite fika i väskan och gick ner mot skogen! När vi sen kom hem igen så blev det lite plantering av penséer och sen ett påskris blev pyntat i hörnan av stallet! En helt underbar em!

Likes

Comments

Ja denna helgen och vi hunnit med en hel del små saker! Igår började jag vårstäda i trädgården och på gårdsplanen, hann klippa hästen innan jag skulle iväg på träning med henne! Fick henne vaccinerad när vi va påväg hem då jag körde inom veterinären! Blev lite Kina mat sen på kvällen till melodifestivalen! Idag har vi kört in två skopor ved, Ella var så nöjd när hon fick hjälpa till att köra ☺ Vi har satt upp nät längst med staketet in till hästarna då fenzo har kommit på att man kan ta sig ut den vägen och sen ta sig en promenad där man känner för! Så nu ska han inte kunna komma ut men vi får väl se om han hittar något annat sätt 🙈 Han satte sig i ena hörnan när nätet var upp och satt precis som om han funderade på hur han nu skulle lösa detta! Till mat idag blev det biffar, potatis och sås, så gott! I em kom albin in och lekte lite med Hugo, Andreas och Ella var i stallet och jag lyckades få 2 minuter på soffan ☺

Likes

Comments

Haft en mysig dag med barnen på Randiz lekland där även syrran, Zack, Isac, Camilla, Minya, Lovin, Karolin, Hilma och Signe gjorde oss sällskap! Tack för en mysig dag 😊

Likes

Comments

Imorse när jag kom hem från jobbet så gick jag direkt in i duschen och sen la jag mig i sängen och somnade nog på 2 sekunder ☺ När man jobbat 24 timmar vaket så tar det inte längre tid att somna 😂 men när klockan var 12.30 så ringde dom från dagis och frågade var jag blev av för barnen hade bara tid till 12.00! Då vi haft lite schema ändringar så hade jag glömt ändra denna dagen eftersom jag fick jobba natten oxå! Det var inga problem att dom fick va där till 14 så jag kunde vakna i lugn och ro! Bra att dom ringer och kollar för det kan ju faktiskt va så att det hänt något! När vi kom hem från dagis så smet barnen in till grannen och lekte en liten stund ☺
Imorgon är vi lediga och tänkte då åka till Randiz lekland som barnen velat länge!

Likes

Comments