Header

Hoppas ni haft/har en trevlig Valborg! Här blev det inte mycket firande eftersom Hugo blev dålig och inte blev bättre under eftermiddagen och att jag och Ella är snoriga! Typiskt att vi skulle bli dåliga just till denna kvällen :( imorgon blir det till att koppla på elen i hagarna då kilja lyckats ta sig igenom och stod så nöjd ute vid vägen när jag kom! Tyckte det såg konstigt ut när jag tittade ut genom fönstret ner mot hagen! Första gången hon har rymt eller om hon blivit trängd så hon har gått igenom! Får iaf försöka fixa så att där blir ström!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 250 Readers

Likes

Comments

Blev så sugen på ostbågar när jag var i affären innan idag men dom är som godast när dom blivit lite sega så därför blev dom upphällda i en skål :) hoppas dom nu blir goda tills ikväll :)

  • 258 Readers

Likes

Comments

Det är verkligen helt galet som dessa mobiler styr våra liv, mitt iaf men vet att jag inte är ensam! När vi vaknade imorse så fungerade min mobil som vanligt men när vi kom ner så gick det inte att få igång den! Provade hur många gånger som helst och la den på laddning och höll på men icke den ville! Lite lätt abstinens får man ju :) hela ens liv finns ju i den :) Satte iaf igång datorn när Hugo var lämnad och kollade var jag kunde åka och köpa en ny telefon! Affärerna öppnade ju inte förrän kl 10 och jag bara tänkte, hur fan ska jag klara mig så länge utan min mobil?? Helt galet, jag vet! Lyckades hitta öppetiderna hos pmr och dom öppnade kl 9 och där såg jag hoppet framför mig :) åkte dit och tro det eller ej men dom fick igång mobilen till mig! Dom kunde inte riktigt förklara vad som hänt men tur dom lyckades :) min dag blev räddad :) många gånger använder man inte mobilen på några timmar men man vet iaf att den är igång och kan användas om det skulle behövas men när den inte fungerar eller är avstängd kommer abstinensen snabbt :) någon som känner igen sig??
  • 219 Readers

Likes

Comments

Dom ringde från dagis vid 11 idag då Hugo klagade på ont i magen och låg ner! Somnade direkt när vi kom hem! Har börjat få en jäkla hosta med så får se vad det blir av detta! Även lite ansträngt när han andas så får hoppas det blir bättre efter en vila!

  • 195 Readers

Likes

Comments

Då var Hugos kycklingar äntligen kläckta och hämtade, glad som bara den är han! Dom ska få bo i Barbros källare ett tag tills dom vuxit till sig lite och klarar kylan bättre! Dom ska ju inte få vara ute än men det blir ju ändå kallare på nätterna i hönshuset så därför får dom bo hos barbro ett tag! Vi lämnade ju nio ägg men tyvärr blev där bara fem kycklingar men bättre än inga :)  • 214 Readers

Likes

Comments

Hugo åkte med Barbro och hämtade kycklingarna som nu kläckts och min förhoppning var att Ella kunde somnat så jag kunde vilat men icke hon ska! Så lite sömn jag fått dom sista nätterna är längesen och det känns som jag skulle kunna göra vad som för att bara få sova! Blir ju inte bättre av att man fått en riktig förkylning och huvudvärk på de! Usch vad gnällig jag blev!

  • 195 Readers

Likes

Comments

Ella har åkt på en ordentlig förkylning och tyvärr verkar det som att även jag börjar få den! Just nu ligger Ella bredvid mig och sover! Natten som gick somnade hon inte förrän ca 02.00 så hoppas att hon fortsätter sova nu :) visar en blid på dom växande solrosorna!

  • 212 Readers

Likes

Comments

Det är helt underbart skönt att komma ut med hästen sånna här kvällar :) oj som man njuter :)  • 210 Readers

Likes

Comments

I kväll när Andreas kom hem så var vi ute och även Barbro och Alf var här! Hugo körde sin eldrivna fyrhjuling och när han kom körande till oss så stannade han och sa att han var inte rädd för denna blåa fyrhjulingen längre och ville köra den! Han har inte velat köra den innan utan varit lite rädd för den men den rädslan var tydligen borta nu och jisses vad han körde! Kan säga att han är inte rädd för nått den! Fick binda en lina i den så vi kunde dra där det gick för fort så jag och Andreas fick oss ett varsitt träningspass ikväll genom att springa efter han när han körde! Hugo lär sig väldigt snabbt och efter ett tag körde han själv i paddocken! Nu blir det till att köpa en riktig hjälp och skydd om han ska köra mer!

  • 207 Readers

Likes

Comments

Det är ju tacken för att man borstar och gör hästarna fina innan man ska rida och när man är färdig och släpper ut dom så lägger dom sig i jorden och rullar sig och ser ut som bara den när dom reser sig :) blev en runda ner till prärien och sjön med två pigga hästar :)

  • 238 Readers

Likes

Comments