Header

Det blev ett stopp i fjälkinge för att hämta upp pappa och sen vidare mot eko! Hugo hittade två nya filmer eller rättare sagt pappa hittade några till han och sen fick han välja två av dom och en ny dinosaurie fick oxå följa med hem! Blev även en runda till mammas jobb och sen hem till min mormor och hälsade på!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 252 Readers

Likes

Comments

Då har kilja fått nya skor och jag och barnen är påväg till kstad för att hitta på något kul!  • 269 Readers

Likes

Comments

Passade på att renbädda sängarna imorse och när dom gamla sängkläderna kastats ner så förvandlades det ena lakanet till ett spöke :)

  • 269 Readers

Likes

Comments
  • 261 Readers

Likes

Comments

Ja det är verkligen vår lilla tjej! Eller iaf gröt :)  • 259 Readers

Likes

Comments

Jag och Barbro körde till maxi vid 20.30 ikväll när barnen hade somnat och gick där i lugn och ro och var hemma vid 22 igen! Är lite ovanligt att åka handla utan barnen! Hittade två böcker till Hugo på bokrean och sen en film som jag länge letat efter, jungelboken! Tror jag vet vad Hugo vill titta på imorgon :) kunde inte låta bli att köpa jordgubbar när jag såg dom, är ju så gott :) som såg lite smaklösa ut men dom var helt okej, var ju tvungen att smaka en när vi kom hem :) dags att sova så man orkar upp imorgon, hovslagaren kommer och det behövs verkligen!!!  • 242 Readers

Likes

Comments

Det var en glad Hugo som gärna hjälpte till i em när vi grävde upp en gammal ros i rabatten! När vi hade rensat och gjort fint och jag tömt skottkärran så gick Hugo dit igen och grävde några hål och sa till mig, mamma, Hugo har grävt nya hål till nya blommor! Så söta dom är! Så nu får vi väl åka och köpa blommor en dag :)  • 194 Readers

Likes

Comments

Såhär kan man ju oxå sitta i soffan och titta på tv :)

  • 190 Readers

Likes

Comments

Dagen började med att Hugo tog sig en dusch för det gjorde ju pappa :) gick ner och hämtade Hugo på dagis idag eftersom vi skulle på öppnaförskolan i kyrkan 13.30 så tänkte att han kunde få sova lite i vagnen påväg hem men det tyckte inte Hugo utan han ville gå själv så det tog sin lilla tid men vad gör det!? Var lagom i kyrkan tills det började iaf :) Hugo och lexi hade följde från dagis hem till henne innan vi gick vidare, så söta när dom kom hand i hand :)

  • 177 Readers

Likes

Comments