Äntligen hemma framför tvn med godis och André. Vi har varit på bandy och ätit otroligt god middag. Planen var att även gå ut en sväng men ingen av oss orkade och jag ska även till Stockholm imorgon på födelsedagsfirande. Nu ska vi kolla på hobbit. Kärlek.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Finns det något bättre än att vakna upp bredvid personen man älskar? Obeskrivligt. Nu ligger jag i soffan och kollar på torkel i knipa. Sen ska André hämta mig då ska vi åka och äta lunch. Senare ska jag även fixa mina naglar har jag tänkt.
Träningsvärken idag var inte alls så farlig som jag trodde. Benen är hemska, men magen inte så farlig som sist.Kolla klockan.. Tror jag blivit kär.

Likes

Comments

Nu har jag jobbat, gymmat och ska snart tillbaka till Västerås. Var förbi grannen en sväng och hälsade på Alex & Leo <3>
Nu är jag trött och vill hem till mitt hjärta och bara ligga i soffan!Likes

Comments

Idag har jag varit på folkhögskolan här i Västerås och nu är det bara att hoppas på det bästa. Har även städat hela lägenheten, tog 4 jävla timmar. Men nu får mitt hjärta komma hem till ett städar hem. Nu är jag uttråkad och längtar tills han kommer hem imorgon!
Otroligt ovan med nya glasögonen...
Likes

Comments

Kom en timme tidigare till jobbet men jag klagar inte, kaffet stod klart.
Idag åkte mitt hjärta till Prag och detta resulterar i att jag kommer va ensam i Västerås till onsdag. Men kommer ändå ha fullt upp... Nu väntar 11h arbete. Poss.

Likes

Comments

Helgen var stökig. Började med att Johanna och jag var på Daniel Adams-Ray och vi båda lyckades bli för fulla. Jag tog då en taxi till Västerås, minns det knappt men. Så resten av helgen har spenderats i Västerås bakfull med massor kärlek. Nu ska jag till Uppsala och hämta saker sedan tillbaka. Imorgon är det till att jobba igen.Likes

Comments

Torsdagen började med jobb sedan bara massa tråkiga ärenden. Har iaf bl.a. Hämtat ut mina nya glasögon och fått tillbaka min iPhone 5! Åt middag hemma hos far med syskonen. Nu äntligen hemma i sängen.
Imorgon blir det att ta sig till gymmet för första gången på över ett år, phu.

Jag och lillebror.

Likes

Comments

Efter en hel dag på Arlanda/Stockholm är jag äntligen tillbaka i Uppsala. Är super trött och ska snart sova, tillbaka till arbetet imorgon. Jätte trevlig dag idag med shopping och glöggmingel på mosters salong.

Likes

Comments

Inte ett skit har hänt sen helgen då jag jobbat två 12h pass. Nu är jag trött som människa. Imorgon blir det heldag med mamma och att åka till Stockholm på glöggmingel mm.

Bilden är från lights.

Likes

Comments

Helgen har bestått av fest fest fest. Fredags blev det utgång i vässan och lördag var vi på lights i Stockholm. Haft super. Idag mår man som man förtjänar. Dör bakisdöden i soffan hos André. Inge adventsmys för min del då mannen är och ska tatuera sig. I 5 jävla timmar. Bilden är från lights.

Likes

Comments