Ja nu har vi hunnit bo på nya stället i en månad. Den månaden har främst gått till att få packat upp alla bananlådor och fixa iordning i alla rummen och inte minst i hallen!! Vilka jobbiga garderober vi köpte!! Det krävdes blod, svett och tårar för att få upp dem!

Tiden innan dess, hela januari och vid jul och nyår har vi renoverat och mitt i det drabbades min pappa som hjälpt oss otroligt mycket för ryggskott och vår lilla familj fick magsjuka!! Minns inte när jag hade det sist, men skyller på Adrian, det var han som började, stackarn!!

Känns riktigt skönt att kunna börja känna ett lugn igen! Nu är det bara lite småfix kvar och att göra om köket! Men det avvaktar vi lite med!😊

Bjuder er på några bilder från renoveringen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det är allt mysigt att ha en julklappskalender när man är vuxen också, hihi! Berättade tidigare att jag och min bror fortfarande får inslagna små klappar att hänga i våra julklappskalendrar vi haft sen vi var små. I år har vi ju inte framme alla julsaker, så fick hitta på nån annan lösning för alla små presenter i år. Hittade en stång från ikea som jag brukar ha pepparkakor på vid jul och tänkte att den måste ju funka! Det blev ett fint julpynt och lätt för oss att komma ihåg att öppna en varje dag!

Likes

Comments

Önskar er en mysig lucia! Bjuder på en bild på vår älskade lilla tomtenisse!

Likes

Comments

Ojoj, vad dagarna bara rusar! I fredags var vi hos banken och fixade inför bostadsköpet på torsdag. I lördags var vi iväg och handlade färg till nya lägenheten, känns nära nu! På kvällen var C på julbord och jag och Adrian blev bjudna på god middag och mys hos Johanna, Jacob och Thea.

Igår skulle vi ha en stor packdag, men på eftermiddagen blev vi kontaktade av hyresvärden att de ville komma in med mäklare och ha visning i vår lägenhet imorgon (idag). Alltså ca ett dygns framförhållning, haha! Den känslan när sitt hem är uppochner och visning, haha inte kul alls!! Så det blev röj och städ istället! Men vi fick beröm av både hyresvärden och mäklaren, så vi fick väl godkänt!

Så nu ligger jag i soffan med mitt lilla hjärta sovandes i famnen. Kan inte bli mycket mysigare! Tänk att i denna fullspäckade helg blev du 8 månader. I lördags var det den 10/12. 8 månader, så stor du börjar bli och vad duktig du är! Nu är det aldrig nån lugn stund när du är vaken. Det är så stort att få följa din utveckling! Du är alltid så glad, du står och går hellre än krypa nu och fjärde tanden är på g ut. Mammas lilla hjärta!

Likes

Comments

När det mest är kaos här hemma och noll julstämning är det mysigt att titta på min lilla vintriga, juliga hörna. Vi har ju inte brytt oss om att ta fram alla våra julsaker eftersom vi snart flyttar. Men några favoriter har vi fått fram. Känns skönt att stanna upp och titta dit ibland. Mitt vita vinterland!

Likes

Comments

Det blev en mysig kväll med god mat på restaurang igår. Och idag tog vi sovmorgon men sen började vi greja i klädkammaren. Det är ett ställe som typ är omöjligt när Adrian är hemma. Man går in i klädkammaren från hans rum, så att passa på när han sover är ingen idé! Och ja, när han är vaken får man typ inget gjort, haha!

Nu ska vi äntligen hämta hem vår fina son! Ska bli så skönt att krama och pussa honom igen! Antagligen har han knappt märkt av att vi varit borta!

Likes

Comments

Idag är denna mamman "mammaledig" och bara "Pernilla". Känns väldigt konstigt! Känns tomt, men samtidigt känns det som om att han ligger i sin säng och sover och ska vakna när som helst, är på helspänn utan att jag behöver det! Kom på mig själv att titta på en video och sänkte ljudet för att jag inte skulle väcka Adrian haha!

Ikväll blir det mys med kärleken, ska bli skönt att dessutom få en hel natt, hoppas vi kommer kunna sova nu när vi väl får det! Saknar min lilla prins men känns tryggt när han är hemma hos mamma och pappa. Nyttigt för både honom och oss!
Hoppas ni har en fin kväll!

Likes

Comments

Hade turen att hitta två fina träleksaker från brio på loppis. Jag är egentligen inte så förtjust i gammalt, slitet och nött, men ibland kan man faktiskt fynda riktigt bra saker till ett bra pris. Nu när man har barn märker man också hur kort tid man har vissa saker, så kanon att fler kan ha nytta av samma sak. Bra för både plånboken och miljön!

Likes

Comments

Välkommen december!
Idag är det 1 december och det innebär att nedräkningen till julafton verkligen har börjat! Vi har varit iväg idag, och nu sover äntligen Adrian men när han vaknar ska han få öppna första luckan i sin första adventskalender han fick av sin mormor och morfar! Så mysigt!

Apropå adventskalender så har faktiskt vi vuxna också en kalender att öppna. Jag och min bror är uppvuxna med var sin julklappskalender, och vår mamma fortsätter att ge oss inslagna små paket att hänga i våra broderade kalendrar! Mysigt att fortfarande få vara barn!

Likes

Comments

Är det detta som är småbarnslivet?! Detta ska alltså föreställa en god latte som helt förlorat sin skummade mjölk och är iskall! Om jag ska vara ärlig minns jag inte ens exakt när jag gjorde den, nån gång i förmiddags! Jag hade glömt av den! Skulle tippa på att min lilla son kom ivägen, sen tvätten, sen.... ja, jag skulle bara torka av diskbänken och där står min kalla latte! Kanske ska försöka mig på en ny!

Likes

Comments