Hallå alla glada! Jag byter bloggportal!

Följ mig vidare HÄR!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå fredag! Skulle kunna skrika högt av lycka och hoppa ända upp till molnen över hur glad jag är i denna stund då vi om en ynka kvart får avsluta denna dag och gå på ett höstlov som sträcker sig över hela v.44. JAA vad bra!!! 

 Förutom att jag är glad och sprallig har jag också en träningsvärk från helvetet, dagen till ära. Var nämligen och tränade gymnastik igår igen, efter flera års uppehåll! Och gud vad roligt det var. Fick lite ångest över att jag ens slutade ett tag efter gårdagens träning över hur bra och roligt det var. Men hur som helst, nu är jag tillbaka igen och kommer satsa på gymnastiken fullt ut igen. Känns SÅ jävla bra!!! 

Och ikväll kommer resten av familjen hem. Då blir det gó mat och trevligt umgänge. 

Love spells, 
Rebecka 

Likes

Comments

Äntligen är det dags för mig att presentera mitt och min väns härliga UF företag som vi jobbar stenhårt med och lägger ner hela vår själ i. Ett UF- företag som vi märkt väckt intresse och som vi hoppas fortsätta göra det så att vi kommer kunna tillverka fler och fler produkter till vårt sortiment. 

En nypa mys är inte ett företag som arbetar som återförsäljare och säljer ett annat företags produkter utan skapar våra egna från grund och botten. Dock är inte hantverk den enda frågan som väger väldigt tungt i vårt företag. Då vi har en stor tanke på miljön och dess förstörelse vi orsakar på denna jord varje år har vi därav bestämt oss för att återanvända glasburkar som vi sedan kommer gjuta våra ljus i.  Sedan dekorerar och stylar vi våra ljus efter vår bästa förmåga. 

Hos oss kan du finna både naturella ljus samt doftljus med otroliga lukter, såsom Hazelnut coffe, Mango & Mandarin, Äpple & Kanel, Vanilj, Kokos etc. Inom kort kommer vi även att släppa ännu en produkt och även denna kommer vi också göra helt för hand - såklart! Nästa vara som kommer finnas i vårt sortiment är en kökshandduk som vi sedan kommer skriva tryck på (finns standardtryck samt tryck du som konsument väljer själv). En perfekt julklapp att ge bort till någon du håller kärt - och dessutom till ett fantastiskt pris!

På bilderna ovan finner ni ett exempel på hur ett ljus kan se ut. 

Vid intresse att göra en beställning eller få mer information om antingen vårt företag eller våra produkter kan ni nå oss på:
ennypamyf@gmail.com 


Likes

Comments


Uppe med tuppen imorse för att åka ner till Duveholmshallen och se när lillasyster tävlade. Värmade riktigt mycket i storasysters hjärta över att se hur duktig hon blivit.

Love spells, 
Rebecka 

Likes

Comments

Hallå i höstvädret! Inte mycket händer i mitt lila liv och runt omkring mig för tillfället, men ändå har jag en slags talang att ändå känna mig superstressad - över ingenting! Motsatsen till härligt, om vi säger så. 

En onsdag som denna var det dags att ta tåget till Eskilstuna för att spänna tandställningen och känna lite smärta på det viset. Och alla som känner mig vet att jag är världens kyckling när det gäller att åka tåg, SJÄLV. Men det gick bra, hör och häpna liksom. Jag satte mig på rätt tåg och allt gick galant Det gjorde kyckling-becka en aning lugnare tills nästa gång. 
Förövrigt känns det som att jag fortfarande kommer ha denna rälsen i munnen kvar tills jag blir 30 år fyllda. Att redan ha haft den lite mer än ett år över vad som var beräknat gör en lite halvsur. Och när man säger att "nu bör vi ju snart vara klara, det ser ju fint ut" får man som svar att man får räkna med att ha den ett litet tag till, vilket han sa även för lite mer än ett år sedan. Tror vi inte riktigt är överens om vad som innebär lite och inte, väldigt oklart på den fronten. Men vad ska man göra mer än att le & se glad ut (på mitt bröllopsfoto när jag står där med bling-blinget i munnen)? 

Att jag var i Eskilstuna idag resulterades i att jag kom hem med världens huvudvärk vilket gjorde att jag somnade som en stock i soffan direkt när jag klivit genom dörren. Skönt att få sova men mindre skönt att vakna upp och fortfarande ha huvudvärk trots några timmars vila. Har tagit ännu ett piller i hopp om att få ner huvudvärken en aning och ska nu krya ner i sängen och kanske slå på en film. 

Love spells, 
Rebecka 

Likes

Comments

Två bilder från dagens morgon då jag och Kevin gick ut på en promenad med hunden i höstvädret. Hur skönt att vara ledig idag?????

Love spells, 
Rebecka 

Likes

Comments

Med datorn i knät sitter jag och glor på Chicago Fire och har lite smådamp över att alla avsnitt inte riktigt funkar, vilket gör att man får hoppa över en eller två. Att det sedan kommer något spännande i "previously" gör att man får lite hets då man missat det. Men what to do, så att säga. 

Förutom min hets över att jag missar bra avsnitt ur den bästa serien är det bra. Har fortfarande inte överdrivet mycket i skolan utan det är UF vi jobbar med och lägger ner hela vår själ i för tillfället. Idag jobbade jag och Amanda med våran allra första produkt samt skaffade fram nästan allt vi behöver för att göra vårat lilla hantverk. Mycket pill och jobb kommer detta innebära - men också ett fantastiskt resultat! Jag kommer lägga upp här inom kort om vad vårat UF handlar samt också publicera lite varor som ni mer än gärna får köpa för en peng. Håll utkik om ni finner något intresse i det! 

Nu ska jag fortsätta invänta min pojkvän och mina vaniljbullar som han skulle köpa med sig hem efter att ha rullat på brädan i flera timmar - som lite tröst då jag fått varit ensam hela denna kväll. Vi ska väl sätta på någon film och bara mysa. OCH FÅ SOVMORGON, vi är lediga imorgon!!! 

Love spells, 
Rebecka 

Likes

Comments

Kollar på nya diverse grejer till min kära kamera (canon eos 70D), och är sugen på ett nytt objektiv. Tänkte därför höra med er och kolla om det är någon som har ett begagnat objektiv som ligger och dammar någonstans där hemma?? (OBS inte 18-55 och helst ett micro). 

Alternativt ett batterigrepp också?? 

Hör av er på rebeckapermestam@hotmail.com

- KRAM - 

Likes

Comments