Header

De siste dagene har jeg laget noen biteleker som jeg la ut for salg på facebook. Spennende. Dersom det slår an og eventuelt flere vil kjøpe vil man kunne bestille og komme med ønsker i forhold til farger og lignende.Likes

Comments

​Biteleke med mintgrønn silikonelefant, silikonkuker, trekuler og trekule med trå. I midten er forbokstaven til den lille herren som skal tygge på denne lenken, M, for Magnus 💕 

Likes

Comments

​Biteleke nr. 2: her har jeg kombinert silikonperler med tre- og trådperler. Fin å se på og tilsynelatende god å bite i etter å ha latt datteren min tygge i den. 

Likes

Comments

Dette var den førstebiteleken jeg lagde til datteren min. Bare få dager senere begynte begge framtennene nede å vise seg, så leken har kommet godt med. Bitelekene jeg lager til min datter er stort sett i silikon, men har også brukt treperler og perler med trå rundt. Personlig foretrekker jeg at hun setter tenna i noe som ikke er så hardt mot tannkjøttet og de små tennene.

Silikonen er selvfølgelig BRAfree og dyppet i kokt vann.


PS. Bitelenker og smokkelenker skal aldri ha en lengde på over 22 cm pga kvelningsfare! Ha dette ibakhodet samme hvor og hvem du handler med - barns sikkerhet kommer først i alle tilfeller.

Likes

Comments

​Denne søte elefanten i tre henger fint i kalesjen på vogna til datteren min, Mikaela på 5.5 mnd. 

Likes

Comments

Hei!

Jeg er førstegangsmamma i mammapermisjon. I den anledning fikk jeg for meg å være litt kreativ på kveldstid når vesla har lagt seg, dette resulterte i at jeg fikk interessen for hjemmelagde ammesmykker, vognpynt, smokkesnor, biteleker, nøkkelknipper... Etterhvert ble det til at noen i omgangskretsen ønsket seg både nøkkelknipper og biteleker, og da begynte jeg å produsere litt mer enn jeg hadde tenkt i utgangspunktet. Her blir jeg å legge ut bilder av noenav kreasjonene mine.

Jeg har allerede fått forespørsel om å selge/lage på bestilling, - det har jeg sagt ja til, men foreløpig blir jeg å lage/selge kun til folk jeg slipper å sende til, altså folk i området. Får se etterhvert om interessen for mine "produkter" blir stor nok til at det vil lønne seg å utvide markedet.

Velkommen tilbake!

Likes

Comments