Fashion , Inspiration, Style

Jeg købte denne røde jumper i Envii, fordi jeg længe har tænkt at jeg skulle have noget rødt ind i garderoben. Jeg har altid haft en idé om at den røde farve var svær at arbejde med - i forhold til hvad man skal sætte sammen med, men det er intet problem.

XX

Likes

Comments

Fashion , Inspiration, Style

Når sommeren kommer skal der ryddes ud i skabet, og så sker det tit, at jeg finder nogle ting, som jeg ikke har brugt siden sidste sommer. Faktisk havde jeg nærmest glemt, at jeg havde dem. I år har det været særlig slemt - Jeg har bla. fundet disse lækre sandaler, som jeg ikke helt ved, om jeg skal beholde, eller sælge.

De kan stadig bruges til et par jeans eller bare til en kjole, og så har de den fordel, at man går rigtig godt i dem. Måske jeg bare skal beholde dem? Årh det er så svært at skille sig af med sko... Hvad synes i?

XX


Likes

Comments

Fashion , Inspiration, Style

Et af mine helt store yndlings køb her i sommer - en off-shoulder. Og ikke hvilken som helst - den fra Neo Noir. Jeg synes den er så smuk, og så er det den eneste, som jeg har prøvet, som sad godt. Kan helt klart anbefales selvom prisen er lidt højere, end de helt billige off-shoulders.

XX

Likes

Comments