Nu är jag tillbaks från en lång break från bloggen, sitter just nu och väntar på bussen till sjukhuset. Vill man ha pengar får man jobba, visst?

Som ni alla också vet har fått en lillebror, han är drygt 5 månader :D
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej, idag har de varit en chill dag med kusiner vi ska snart hem blir nog att komma hit imorgon också, frågade även farsan om jag fick göra tattuering, han sa att han skulle beställa tid åt mig nån dag nu.  • 23 Readers

Likes

Comments

Godagens, har fått i mig en hel kebabpizza & nu sitter jag & myser med min älsklings kille. Men han sitter o dissar mig.. Har inte gjort så mycket mer idag.

~kram Peri ❤

Likes

Comments

Tjena, är jätte trött nu så ska lyssna på lite nirvana & sova. Har inte gjort så mycket idag förutom att kolla på youtube & chillat.

~Gonatt, kram Peri❤Likes

Comments

Hejhej, har inte haft tid & blogga på sistonde men ska försöka börja göra det igen.. Jag är inte hemma just nu men ni ska få ett inlägg när jag är hemma igen. Btw bilens däck blev stulna.. Inte Alls kul.

~Kram Peri❤

Likes

Comments

Yesyes hemma från Örebro, de va kul o träffa lite människor där. Nu är de bara & chilla resten av kvällen ! Vi hörs

~Kram Peri ❤

Likes

CommentsFramme i Örebro, ajde

~kram Peri❤

Likes

Comments

Yes, åkte ner till stan där jag träffa min mamma sen kom min faster, köpte några saker .. Ni får bild imorgon för jag är jävligt trött just nu. Jag tror även jag börjar bli sjuk och det är inte alls bra eftersom jag ska till Örebro imorgon. Fick även reda på att morsan är i 2a månaden, 7 to goooo :)

~kram Peri ❤


  • 27 Readers

Likes

CommentsOn My way till stan, träffa faster & sedan morsan.

~kram Peri ❤
  • 32 Readers

Likes

Comments


Uttråkad & trött. Inte bra.

~krαm Peri
  • 47 Readers

Likes

Comments