Header

Denna sminkväskan har jag suktat efter den i en halv evighet, det är den vackraste saken jag har sett som man kan förvara smink i. Åhhh...

Jag älskar allt, det patenterade lädret, det supergulliga läppstiftet, tyngden, detaljerna, ALLT! Jag hoppas att den aldrig går sönder så jag kan ha den i resten av mitt liv. När jag tänker en modell, som har läget under kontroll, bor i en ljus etta i Paris med fransk altan och sitter på golvet i raggsockor och sin pojkväns skjorta och käkar ost, salami och driver vin. Då är det denna sminkväskan man hittar i ett fönster på toaletten. Detta är den mest idealiska, drömmiga sminkväskan. Jag tror jag är kär.

Så vad gömmer sig i min lilla sminkväska, jo här hamnar sakerna jag använder massor, inte varje dag men näst intill. Sminket jag skulle vilja ha med mig till en öde ö! Men bara basics, alla häftiga läppfärger och coola ögonskuggor ligger i min låda. Det hela började med att jag var trött på att varje morgon behöva känna stressen över vilket smink jag skulle ha på mig. Förstå mig rätt, jag älskar smink, men beslutångesten jag hade var verkligen inte nyttig eller bra för mig, så jag valde att förenkla allt lite. Jag valde ut produkterna jag använder varje dag (minus primers, foundations och concealers som står i badskåpet) och stoppade dem i en sminkväska. Detta är liksom min signaturlook om jag bara fick välja att ha en.

Så from the top:

Marc Jacobs Shameless Bold Blush i färgen Reckless

Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner i färgen Black Ink

YSL Babydoll Mascara i färgen 01 Fetish Black

Laura Mercier Matte Radience Bronzer i färgen Highligt (Alltså ingen bronzer utan ett lystergivande puder) ;)

Nyx Eyebrow Cake Powder i färgen Blonde (Tråkig förpackning men bra produkt!)

Chanel Rouge Coco i färgen Suzanne <3

L'oréal Paris Brow Artist Plumer i färgen Medium Brown

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments