Header

Åh, alltså jag vet inte ens hur jag ska börja detta inlägget men för att sammanfatta det lite så här: KÄRLEK.

Jag tror jag är kär. Denna kärleken utvecklades på nätet. Det var en klassisk boy meets girl, girl falls in love with boy, och går sedan och klickar hem honom från nätet! haha Nej, okej, en helt vanlig kärlekshistoria kanske det inte är, men en kärlekshistoria är det.

Jag upptäckte denna väskan på youtube, det var något av det lyxigaste, mest stilrena och minimalistiska jag sett. Och redan då hade jag bestämt mig att en sån vill jag ha. Problemet med att den var lyxig är ju att priset blir därefter. Och nej. detta är ingen fruktansvärt dyr väska, men för en tjej på CSN är den dyr nog. Så jag började spara, och spara och spara. Sen så har jag världens bästa pojkvän så i julas fick jag mellanskillnaden från mitt sparande och väskans pris i julklapp! Nästan halva väskan. Älskar dig Jonathan.

Så ja, den 24:e december var lyckan gjord och väskan började sin väg från Scotland hem till mig. "Väskan" låter lite elakt. Låt mig presentera honom för er, namnet är Strathberry of Scotland MC Mini.

Strathberry of Scotland är ett Skotskt märke och om ni vill läsa lite mer om dem och kolla in deras utbud så kan ni göra det här. Jag tycker också att deras youtubevideor om hur väskorna är tillverkade är helt magiska, och dem hittar ni här.

Väskan är handgjord i Spanien av äkta kalvläder och fodrad med suedette, Detaljerna är guldfärgade, men en väldigt kall guldfärg, vilket jag som egentligen silver-människa älskar!

Storleken är helt perfekt och rymmer allt man kan tänkas behöva i en handväska, mobil, läppstift, läppbalsam, glasögon och till och men min kamera om jag packar ordentligt!

Väskan levereras i en fin kartong med Strathberry i guld på utsidan, sedan kommer själva väskan i en fin tygpåse och så får man också ett litet kort med skötselråd. Som en nörd när det kommer till förpackningar så jublar jag inombords just nu.

Jag älskar att varje söm är perfekt och att till och med de guldiga detaljerna har strathberry ingraverat. En av de bästa säkerna som fångade mitt intresse med denna väskan var den guldiga pinnen som man stänger väskan med. Det är som ett läderlock som viks över åt ena hållet, och åt andra hållet viker man över två läderremmar med en guldpinne i som sedan träs över handtaget. På detta sättet är väskan alltid ordentligt stängd intill kroppen vilket gör att den känns trygg att gå runt med i storstäder! 

Väskorna kommer i ett flertal vackra nyanser och trots att den röda, puderblå och burghundyfärgade väskan var väldigt lockande så kändes den svarta mest som mig. Detta känns som den typ av väska man bara köper en av och som man sedan har hela livet. Och det tror jag är tanken bakom den också, jag har för mig att jag någonstans i allt mitt nördande läste att tanken bakom väskan var att man skulle kunna lämna vidare denna till sina barnbarn och låta den gå i generationer som den kvalitetsprodukten den faktiskt är. Men så mycket som jag kommer använda denna så ska jag vara glad om den håller för mig! haha

Här ser ni en bild på insidan. Den har ett smalt litet fack som man kan stoppa något litet i, men den fyrkantiga formen på själva väskan gör den ultimat för att kunna packa enkelt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments