Header

Som jag skrev i förra inlägget fick jag äntligen chansen att besöka LUSH nu när vi var i Stockholm. Jag har länge varit nyfiken på att testa deras badbubblor/oljor/bomber så det var det siktet var inställt på. Jag valde att börja med att testa The Comforter Bubble Bit då jag har hört att just den doften ska vara riktigt härlig (och efter att ha luktat på alla badskum så kan jag inte annat än hålla med!

När man köper den så ser den ut som ovan, en rund bar. Den ska dofta som svartvinbär men jag kan inte riktigt sätta fingret på om det är just det den luktar. Den har i alla fall en väldigt mysig godis-söt doft som jag tycker väldigt mycket om!

Ett tips jag fick i butiken var att skära den i bitar innan användning då det inte behövs en hel för ett bad. En av tjejerna där berättade en liten historia om när hon skulle bada hos en kompis och hade lagt i en hel sån här för att sedan komma tillbaka till ett badrum översvämmat av bubblor. En bar räcker cirka till 3-4 bad.

​Jag var såklart tvungen att testa den direkt! Den doftade supergott, gjorde jättemycket bubblor (trots att jag bara hade i en fjärdedel) och färgade vattnet rosa! Vilket jag inte alls var beredd på då jag trodde denna bara skulle ge bubblor, men det var en glad överraskning. Nästa gång ska jag testa någon av deras badskum med glitter i då det såg så fantastiskt fint ut i ett bad! (vem gillar inte glitter liksom?)  

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments