Laura Mercier Matte Radiance Highlight

Jag är helt på tåget med strobing och överflöd av highligter som har startat nu! Bronzing och Contouring var aldrig riktigt min grej då det bara har gjort så att mitt ansikte sett brunare ut än resten av kroppen, blekfis som jag är! Men highlighter och en fräsch hy full av lyster är verkligen något jag kan relatera till!

Hittils har jag använt mig av The Balms Mary Lou-Manizer som verkligen ger jättemycket skimmer men som är lite i gulaste laget för mig. Så när jag hörde om Laura Mercier Matte Radiance Highlight och hur den skulle vara riktigt blek, nästan för blek för många, kände jag att jag hade hittat rätt!

Så här ser den ut på! Det är de vackraste finmalda skimmret! Inga glitterpartiklar eller liknande utan bara ett glow i puderformat!

Förpackningen kommer med en stor spegel som jag gillar jättemycket! Produkten är perfekt! Speglen är perfekt! Det enda jag kan tycka är lite negativt är utsidan. Alla Laura Merciers produker har en lite mörkbrunaktig förpackning, och det som skulle göra allt perfekt var om den var svart på utsidan! Hade varit så snyggt och lyxigt! Men vi ska inte bråka med ett trade-mark! Det gäller att hålla fast vid saker som utmärker sig för ett varumärke!

Så till sist! Denna är definitivt nya favoriten och det kommer inte bli många dagar som jag går utanför dörren utan den här!

Gillar

Kommentarer

emmavH
emmavH,
Supertips!
nouw.com/emmavh
jenniifersplace
jenniifersplace,
Var hittar man Laura Merciers produkter? 😊
nouw.com/jenniifersplace
pepas
pepas,
Jag hittade dem på Kicks hemsida! 😊
nouw.com/pepas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229